Wpis z mikrobloga

@Jestem_robotem123: na X sa wrzucane gotowe przyklady i flipy gdzie ceny w ciagu 5 lat wzrosly np z 300tys. do 1.3 mln.

Bo pasozyty nie placa podatku katastralnego, a przydaloby sie by od tych 1.3mln odpowiednio zaplacili.
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123: Ogólnie to nie jest takie proste żeby na podstawie samych cen transakcyjnych dojść do jakiś wniosków. Inicjatywa jest świetna, ale ma swoje ograniczenia.
Np. chcesz kupić deweloperkę, ceny jak widać bywają różne, problem polega na tym ze według mnie (nie jestem pewien na 100%) to są daty przeniesienia aktów własności, zatem różnica może wynikać nie tylko z metrażu, układu, stron świata, ale także czasu w jakim to mieszkanie zostało
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123: dla mnie to w ogóle jest spi3rdolone jakies. Wchodzę na ich dane widzę ceny, wchodzę na stronę dewelopera ceny w ogóle inne, niektóre inwestycje są, innych nie ma, chciałem zobaczyć moja transakcje to nie ma, mieszkania brata nie ma, siostry nie ma to co krwa jest jak nic nie ma xd

Ja to bym się nawet nie zdziwił jakby oni ten hajs z tych zbiórek zaj3bali, a dane sobie
  • Odpowiedz
dla mnie to w ogóle jest spi3rdolone jakies. Wchodzę na ich dane widzę ceny, wchodzę na stronę dewelopera ceny w ogóle inne, niektóre inwestycje są, innych nie ma, chciałem zobaczyć moja transakcje to nie ma, mieszkania brata nie ma, siostry nie ma to co krwa jest jak nic nie ma xd

@pysznewpierdalator: Chodzi dokładnie o to co napisałem wyżej w komentarzu, nie ma niektórych inwestycji bo pewnie nie zostały przeniesione
  • Odpowiedz