Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +66
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
Pobierz
lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

Co byście zrobili na moim miejscu? Poznałem ostatnio bardzo spoko dziewczynę, w sumie jesteśmy ze sobą dosyć krótko. Natomiast jest z kompletnie innego świata. Pochodzi z bardzo bogatej rodziny, sama zarabia dużo więcej niż ja, a ja miesięcznie jako dobry programista oraz mając swoje dwie małe firmy w sumie i tak robię chyba nie małe pieniądze, do tego stopnia, że uważałem, że większość dziewczyn w moim przypadku leci na hajs. Mam swoje mieszkanie, sportowy samochód, powoli zaczynam zatrudniać pracowników i mam plany na kolejne biznesy.
Natomiast mimo wszystko nie mam takiego podejścia do życia jak ona. Wszystkiego dorobiłem się sam, oglądam złotówkę dwa razy zanim ją wydam, a ona żyje w jakimś wirze konsumpcjonizmu. Potrafi kupić nowy dywan zamiast dać go po prostu do prania w momencie kiedy się ubrudzi, ma jakieś 150 par butów, kiedy ja chodzę w dosłownie jednej parze przez 3 lata.
Nie wiem, czy to jest kwestia mojego bieda umysłu, czy to się i wam wydaję naprawdę dziwne?
Potrafiła utrzymywać swoich byłych facetów bez większych problemów, płaciła za wynajem, wakacje, wszystkie wydatki i dla niej to było jak splunięcie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Raczej jako chłop z potencjałem i biznesami, szukałbym miłej, fajnej myszki, która ma dobre wzorce rodzinne, w tym też inteligencję finansową.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Niestety, rodzice którzy potrafili przy lub po transformacji się dorobić, nie zawsze potrafią nauczyć dzieciaków biznesu czy zarządzania kasą. Bez różnicy jak bardzo bogaci są
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰