Wpis z mikrobloga

#adhd pisze to na zwale po tych lekach w--------y jestem bo w ogole nie pomagają mi doszedłem do elvanse 50 ,probowałem mph concert inne gowna tentinow nic zupelnie mi nie pomogło może leki pozwalają na zabranie mi się za coś a nie odkladanei w nieskonczonosc ale na tym pozytwyy się konczą jesli chodzi o skupienie to nadal nie skupei się nad czyms dla mnie nie ciekawym nadal bede probwal jak najszybciej przecczytac bez zrozumienia tekst nadal bede na o-------l robil nawet jak staram się to kontrolować ejscze na domiar zlego leki dzialają na mnei w h-j krotko z 2h w przypadku elvanse 1h w przypadku tentin 1h w przypadku medikinet a zjazd jest k------i co prawda po tentinei i elvanse mniejszy ale to nadal nie jest stan w którym można normalnei funkcjonować uczyc sei pracować doslownie na zwale czujesz sie tak hujowo że absolutnei nic ci się nie chce nie ma mowy o zmuszeniu sie do czegoś etc i masz zrojnowany dzień za co? za 1h marnego gowna moglbym dożucic w srodku dnia leki ale w tedy było by z 2 h a ten drugi raz to bym nie czul sie tak hujwoo po prostu nie było by to jak peirwsza dawka rano jak ja k---a zazdroszcze ludziom na których działa to kruwa cały dzień większoc lduzi mowi że z 5h mają z tych lekow k---a mac
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach