Aktywne Wpisy

CzekoDonut +182
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
lyncz +81
Kupujesz nowe auto, marka cię zlewa, a stary złom się z ciebie śmieje
TL;DR:
Odebrałem z salonu nowiutkiego Hyundaia. Po 700 km auto umarło na trasie (odcięło prąd). Assistance to jakiś żart z klienta (3 godziny na poboczu). ASO wzięło auto na warsztat i postawiło "diagnozę": padł akumulator. Czas oczekiwania na nową baterię? MINIMUM DWA TYGODNIE xD. Najlepsze jest to, że leczą skutek, a nie przyczynę (bo auto wywaliło błąd ładowania).
Wersja dla tych, co
TL;DR:
Odebrałem z salonu nowiutkiego Hyundaia. Po 700 km auto umarło na trasie (odcięło prąd). Assistance to jakiś żart z klienta (3 godziny na poboczu). ASO wzięło auto na warsztat i postawiło "diagnozę": padł akumulator. Czas oczekiwania na nową baterię? MINIMUM DWA TYGODNIE xD. Najlepsze jest to, że leczą skutek, a nie przyczynę (bo auto wywaliło błąd ładowania).
Wersja dla tych, co

źródło: 1000004746
Pobierz15 letniego hyubdaia w dieslu, 26 letniego opla w gazie i 25 letnia Skodę w dieslu
Oczywiście nie muszę wspominać że np skoda która ma 25 lat to stan salon jezeli chodzi o silnik wszystkie parametry pracy i aspekty techniczne, Hyundai ma 325k przebiegu tez nic mu nie jest. Kupiłem go z przebiegiem 303k. 2 lata temu.
Najstarsze auto jakie miałem miało 29 lat. Jeździłem nim 11 lat.
@r5678: skoro jest inaczej to po co ciągać jakichś magików z OtoMoto? Wiadomo ze jak chciał przyjechać z "majstrem" to będą szukać dziury w całym i męczyć bułę o to że stare auto nie jest jak nowe i pewnie trzeba zrobić serwis.
Nawet jak ktoś Ci powie że olej wymienił to i tak lepiej wymienić drugi raz samemu.
Przecież auto może być zepsute czy uszkodzone może mieć wady ukryte,.może być po jakimś grubym dzwonie, może być po zalaniu itd
Jak ktoś sam nie czuje się pewnie aby ocenić stan auta to imho nie ma nic dziwnego że ktoś chce kogoś do pomocy.
A szukanie dziury w całym to chyba nasz narodowy Sport aby się targować i zbijać cenę.
@r5678: Słowo klucz - na miejscu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Często sprzedającemu nie chce się tracić czasu na wycieczkę autem, żeby potem klient grymasił "spuść pan 5k to wezmę". Potem przyjeżdża następny i znowu to samo.
Szczerze, wielu się zwyczajnie nie chce tracić na to czasu. Prędzej czy później
@WentylatorDoRozrzucaniaLuznychMysli: lol, to nie wiesz jak to działa xD Typ z otomoto ma dziennie do obejrzenia 10 aut i leci jeszcze bardziej po łebkach niż SKP XD
a sprzedający nie, od tego są stacje kontroli (zaprzyjaźnione) ;)
W każdym razie - masz rację. Na miejscu też nie miałbym problemu żeby auto sobie obejrzeć z każdej
Komentarz usunięty przez autora