Wpis z mikrobloga

@josedra52: Fitgirl to dobre dla ludzi z wolnym internetem ale od kiedy mam światłowód uważam takie instalatory za bezens bo szybciej jest po prostu ściągnać gotowy folder z grą.
  • Odpowiedz
@josedra52: Bez różnicy i tak wszyscy korzystają z tych samych 2-3 steam emu i poza FitGirl (który zakończył swoją działalność) nie tykają niczego co wymaga czegoś więcej niż wrzucenia steam emu do katalogu z grą (co swoją drogą można sobie zrobić samemu z niemal dowolną grą, a pliki ściągnąć przez konsolę Steam nawet nie posiadając gry w bibliotece).
  • Odpowiedz
@RandomowyMirek: Przecież to jest zajebiste:

Reloaded Installer # 12, # 16 albo przeeeeezaaaaaaaarąbista trójeczka.

Nikomu się nie chce robić już intr/cracktrosów, jak już to ledwo demodywizja RAZOR1911 im cokolwiek zrobi, cieszyć się, że cokolwiek jeszcze wychodzi tam dla nich zrobionego stricte, a nie, że se wezmą kawałek jak u
LlamaRzr - @RandomowyMirek: Przecież to jest zajebiste: 

Reloaded Installer # 12, # ...
  • Odpowiedz
@josedra52: pamiętam jak w 2012 z d--y mass effect 3 zniknął mi z origina (generalnie kazda gra którą miałem na tym gównie prędze czy później z d--y wyparowala mi z biblioteki nie mam pojęcia co oni tam o----------i) support ma miał mnie w dupie to postanowiłem uderzyć do skidrowa.

Gra pobierała się szybciej, działała lepiej a instalator był bardziej czytelny niż oryginał XD
To był początek pięknej przygody a EA
  • Odpowiedz