Aktywne Wpisy

zajsty +381
W 26 kolejce Harry Kane bez gola.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL26
Pobierz
123_ +329
źródło: us-bank-tower
Pobierz

Byłem dziś u okulisty i to że ciulowo widzę i to bardzo że odpadają okulary i zostaje tylko soczewki albo zabieg. Lekarz wymienił mi trzy rodzaje soczewek w tym nocne i tu mam pytanie bo usłyszałem cenę 2100 z refundacją NFZ ale czy za parę czy za jedną soczewkę bo albo zapomniałem albo nie dopytałem. Czyli 2100 to było by około za jedną czy za dwie ?
Pytam bo tez mam problem ze wzrokiem ale za uja bym se do oka nic nie wsadzil. jak potrzebuje to uzywam okularow.
@gorzki99: Nie wiem tak jak wyżej napisałem dowiedziałem się że wada bardzo duża, nie do korekcji okularami i zapraszam prywatnie. Nie to żebym sobie do oka nic nie wsadził tylko mam nie do końca ręce pełnej sprawności i tu mam problem z soczewkami. ale chciałbym się
Wiadomo ze mozesz miec cos bardziej skomplikowanego. Idz prywatnie - ale nie akurat do tego okulisty. Przynajmniej potwierdzisz diagnoze i nie dasz zarobic hienie :D