Wpis z mikrobloga

Jak najszybciej zwiększyć siłę?
Poprzednio na siłowni widziałem dziewczynę ćwiczącą RDL hantlami o 6kg cięższymi niż ja a dzisiaj inna wyciskała hantlami tylko 2kg lżejszymi. Nie może tak być, że baby lżejsze 30kg ode mnie są silniejsze.
#mikrokoksy #silownia
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegro_pisarz: Duży ciężar i mało powtórzeń (2-4). Serie w taki sposób, że w każdej kolejnej serii mniej powtórzeń, ale ciężar coraz większy. Ciężar musisz dobrać w taki sposób, żeby zawsze mieć w zapasie jeszcze jedno powtórzenie ale tak na granicy. W skrócie, mięśnie dostają wtedy sygnał, że na kolejnym treningu muszą być lepiej przygotowane aby na spokojnie poradzić sobie z tym ciężarem, który teraz był na granicy możliwości. I wtedy
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: przede wszystkim jedz dużo mięsa minimum 0.55kg dziennie. Co trening dorzucaj 2/4 kilo aż będziesz mógł zrobić tylko 2 powtórzenie wtedy zmniejsz obciążenie o 10/20 I od nowa w górę co trening.
  • Odpowiedz
@Raveu ile ci siły przybyło od zwiększają ilości mięsa w diecie?

@arclex jak zbudować masę? Już mi diagnozowałeś, że za mało węgli jem. Wszyscy mają 10% BF i min. 600kg total tylko nie ja. Bo mi się nie chce i nic nie robię. Gdyby mi się chciało to to bym rekordy świata pobijał.
  • Odpowiedz