Aktywne Wpisy

vorky +113
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adam-yxz +188
#mecz
Belgia w kryzysie, Belgia ospała,apatyczna, bez wyrazu, bez planu, bez wiary w zwycięstwo a lwy Senegalu agresywne, dynamiczne, wyczekujące, czekające na swoją szansę, na chirurgiczny atak, na kliniczne skarcenie czerwonych diabłów...
Belgia w kryzysie, Belgia ospała,apatyczna, bez wyrazu, bez planu, bez wiary w zwycięstwo a lwy Senegalu agresywne, dynamiczne, wyczekujące, czekające na swoją szansę, na chirurgiczny atak, na kliniczne skarcenie czerwonych diabłów...

Poprzednio na siłowni widziałem dziewczynę ćwiczącą RDL hantlami o 6kg cięższymi niż ja a dzisiaj inna wyciskała hantlami tylko 2kg lżejszymi. Nie może tak być, że baby lżejsze 30kg ode mnie są silniejsze.
#mikrokoksy #silownia
Brzmi jak pytanie odnośnie jakiegoś RPGa, stąd mój i @DonVittorio śmieszkowy komentarz ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@DonVittorio @Zgrywajac_twardziela przepraszam, choruję na Aspergera i niezrozumiale piszę. Chodziło mi o siłę w treningu siłowym na siłowni.
Jeśli chodzi o siłownię to rozwiązanie jest zawsze jedno i skuteczne:
źródło: obraz_2026-02-17_115912986
Pobierz@arclex jak zbudować masę? Już mi diagnozowałeś, że za mało węgli jem. Wszyscy mają 10% BF i min. 600kg total tylko nie ja. Bo mi się nie chce i nic nie robię. Gdyby mi się chciało to to bym rekordy świata pobijał.