Wpis z mikrobloga

nie lepiej zajsc po prostu do lidla/biedronki/kauflanda i przy kasie oddac to? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@swinkapl: wstydzą się, są nieśmiali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A poza tym czy przyjmą czy nie to zależy od nastrojów pracowników, no chyba że się zrobi inbe z kierownikiem zakończoną wezwaniem policji xD
  • Odpowiedz
@new-object: idź do kasjerki i niech zwraca kasę mają j-----y obowiązek przyjmować butelki to niech przyjmują. U mnie w osiedlowej Stokrotce też wiecznie ten butelkomat nieczynny
  • Odpowiedz
  • 4
@new-object: idź do kasjerki i niech zwraca kasę mają j-----y obowiązek przyjmować butelki to niech przyjmują. U mnie w osiedlowej Stokrotce też wiecznie ten butelkomat nieczynny

@Wight: Panie, robiłem już aferę w Biedronce i Żabce. Powiedzą ci nie i ch..., co zrobisz. Nie mają obowiązku, jak automat zepsuty. Na policje mam dzwonić lub wytoczyć im sprawę?

Sytem kaucyjny ma sens, ale sposób implementacji w Polsce to porażka, odechciewa
  • Odpowiedz
@new-object:

Pytałem się, nie przyjmują

Nie mają obowiązku, jak automat zepsuty

Mają obowiązek niezależnie czy automat jest zepsuty czy nie. Obowiązek przyjęcia opakowań zwrotnych spoczywa na sklepie, ktory wporwadza takie opakowania do sprzedaży, a nie na operatorze automatów do butelek
  • Odpowiedz
A poza tym czy przyjmą czy nie to zależy od nastrojów pracowników, no chyba że się zrobi inbe z kierownikiem zakończoną wezwaniem policji xD

@NaczelnyWoody: mit powielany niewiadomo w jakim celu xd
  • Odpowiedz
  • 1
Mają obowiązek niezależnie czy automat jest zepsuty czy nie. Obowiązek przyjęcia opakowań zwrotnych spoczywa na sklepie, ktory wporwadza takie opakowania do sprzedaży, a nie na operatorze automatów do butelek

@FuriousViking: rozumiem że znasz paragrafy, na które mogę się powołać, które są ścigane, jak wezwę policje?
  • Odpowiedz