Wpis z mikrobloga

Hej, hej. Obserwuję już jakiś czas wasz tag i widzę, że sporo polecacie Plusx, 365tv, Tanka, Sharka czy Piranii. Oczywiście przewijają się również takie Trexy czy Strongi, ale z tego co widziałem to bardzo ciężko o niezeskanowane. Aktualnie rodzicom kończy się miesiąc Stronga (przez poprzedni miesiąc mieli Trexa) - oba oczywiście były zeskanowane bo jak inaczej za takie grosze, ale zostały kupione aby spróbować i zobaczyć co z czym się je i co sobą oferują. Wiadome, że idealnie nie było bo a to czasami zmiany adresów, podpinanie nowego dns'a, lekki buffering podczas oglądania (a nawet znaczny podczas większych sportowych wydarzeń), czy brak działających konkretnych VOD. Na Strongu/Trexie kanałów sportowych była wystarczająca ilość, ale sporo VOD nie działało bądź ich w ogóle nie było. Rodzicom zależy głównie na sportach live/PPV (wiem, że nigdzie nie ma gwarancji PPV więc jest to mniej ważne) oraz szerokiej bibliotece VOD z polskim dubbingiem/lektorem. Co w takim przypadku jesteście w stanie polecić aby było to bardziej stabilne i miało wiele lepszą bibliotekę VOD? Mógłbym kupować i próbować - ale wolę zapytać u źródła aby nie trafiać na słabe jakościowo listy. Dziękuję.
#iptv
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kiruane: "Trochę drogo" - zawsze rodzice mogą wziąć Canal+ - 15/20 kanałów za 69 zł, czy jakoś, myślę, że ten argument wyjaśnia wszystko w kwestii ceny.
  • Odpowiedz
  • 0
@TobiaszSuchy: I tu właśnie był mój największy problem, coś wiem a nawet jeżeli nie, no to mogę zrobić research, ale jakości usług czy tego co w sobie mają nie przeskoczę od tak - trzeba wydać, a moim rodzicom szkoda "bo co jak nie będzie działać albo będzie słabe". Patrzę na to wszystko z uwagi na nich. Gdyby nie ta blokada to dawno bym już brał wszystkie po kolei na ten
  • Odpowiedz
@danoneek: szczerze raz użyłem skana Plusx i Trexa i tv.teama, w-------m po 15 minutach bo szkoda mi było czasu na to ale to było już dawnoXD @Kiruane spokojnie, do Ciebie raczej też nikt nic nie ma, dobrze że pytasz z jednej strony ale no bezpieczeństwo w topce już jest ważne by to działało i było stabilne, niektórych serwisów nie znajdziesz w Google czy gdzieś tam, dlaczego? To już raczej
  • Odpowiedz
  • 0
@addcited97: Bezpieczeństwo jest najważniejsze, szczególnie jak chcą utrzymać takie sterylnie czyste usługi i to rozumiem, sam nie chciałbym żeby ktoś mi się w butach wpierniczył w interes i później wszystko przewrócił do góry nogami. A lepszych serwisów nawet nie zamierzałem szukać w taki prymitywny sposób jak google, spokojnie. Szukając tego w google to równie dobrze mogę iść przed dom i wyrzucać co miesiąc pieniądze na ulice - wyjdzie prawie na
  • Odpowiedz
reszta jest opisana w tagu i jak na razie to się nie zmienia.

@TobiaszSuchy: Tak jest opisana, że jakikolwiek zweryfikowany kontakt to wiedzą tajemna. Poza G2G czy Z2U to nie ma szans niczego sensownego kupić.

topowe droższe są od niszowych ale no jak to się mówi, za jakość się płaci

@addcited97: Na tagu jest kult tych kilku "poufnych" dostawców, ale nie jest tak, że one biją na głowę
  • Odpowiedz
@TobiaszSuchy: Tak jest opisana, że jakikolwiek zweryfikowany kontakt to wiedzą tajemna. Poza G2G czy Z2U to nie ma szans niczego sensownego kupić.

@tony: Nikt nie wyłoży kawę na ławę z lepszych IPTV jak sam nie poszukasz.

Na tagu jest kult tych kilku "poufnych" dostawców, ale nie jest tak, że one biją na głowę jakością czy stabilnością tańsze alternatywy.

Oczywiście, że biją TV chodzi jak żyleta, rzadko kiedy zdarzają
  • Odpowiedz
jak sam nie poszukasz

@danoneek: chodzi o to, że na tagu możesz szukać 100 lat i tak tego tutaj nie ma.

TV chodzi jak żyleta

@danoneek: nie wiem,ale mam uzasadnione wątpliwości. 😜
  • Odpowiedz
chodzi o to, że na tagu możesz szukać 100 lat i tak tego tutaj nie ma.

@tony: Nie będzie, takich rzeczy nie promuje się na forum publicznym.

nie wiem,ale mam uzasadnione wątpliwości. 😜

Ale ile sprawdziłeś tych źródeł lepszych? Tylko nie mów, że 2.
  • Odpowiedz