Aktywne Wpisy

MistrzKowalski +589
Przejeżdżała śmieciarka ale nie zabrali, żądali poświadczenia że nie jestem zabytkiem chronionym prawem 😁😁🤣🤣
źródło: 1000002015
Pobierz
Common_Rail_1337 +243
#wykop #jedzenie #takaprawda
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
źródło: 688486432_1549845620480232_6566094192302546079_n
Pobierz

#iptv
Sory ze sie wpierdzielam ale śmierdząco sie robi ostanio, piszą typy że niby cos wiedzą ale wolą się podpytać, po czym wyjezdzają z wiedza obcykanego w temacie, nie żebym chcial pouczać kogokolwiek ale proponuję zachowac ostrozność
@Kiruane musisz mieć młodych wiekiem rodziców lub patologicznych nawet, PPV KSW
nie zrozum mnie źle ale jakoś mi śmierdzi ten wpis
Polecam samemu potestuj te które podawałeś, myśle
@addcited97: moze i racja
Co do typów czy wyleciały to nie wiem ( ͡º ͜ʖ͡º) ale no zielonki śmieszne
Chciałem się jedynie upewnić, czy to co chcę robić z TV rodziców i jakie znalazłem dalsze informacje jest najzwyczajniej w świecie dobrym krokiem w stronę jakości, to tyle - ale chyba widać, że to AŻ TYLE z uwagi na to jak jeden użytkownik się oburzył tym, że po prostu czytam sobie wasz dział i nic nie komentuję na całej platformie xD. Jednocześnie zrozumiałe z uwagi na środowisko, ale i też śmieszne
@danoneek: ta, a kto mi dał zepsutego trexa xd
@Kiruane nic do ciebie nie mam, wszystko to przez takiego jednego z tagu, sa tez tacy co zakladają znalezisko bo nie umieją/ nie chcą pytac w tagu
Wiadomo ze jest granica, jeden pyta bo chce pooglądać, inny bo zbiera do protokołu. Wykop wiadomo jaki jest, lecz są fora gdzie nawet po zalogowaniu katgorycznie jest