@Bartekgkw: No własnie mi tez sie to nie podobało xD Przygotowania przed walką budowały taki epicki klimat, spodziewałem sie całego odcinka dobrej potyczki a dostaliśmy w większości jakieś retrospekcje z jakąś dziewuchą która nikogo nie obchodzi i beznadziejne sceny walki gdzie nie było ani jednej dobrej sceny pojedynku na miecze, bardzo sie rozczarowałem tym odcinkiem jak dla mnie najgorszy z całego serialu.
@Bartekgkw: tłumaczą, że podobno hajsu nie było na to.
Ale hajs, by zrobić osobną sesję turniejową w nocy już się znalazł ( ͡°͜ʖ͡°) Wątek, który na dobrą sprawę w ogóle nie był potrzebny (chociaż był bardzo fajny).
Z-----i i tyle. Tak bardzo liczyłem, że zobaczę trochę w akcji Śmiejącą się Burzę, a zobaczyłem tylko jego pląsy taneczne w namiocie, ja
@Bartekgkw: @Barox8 nie ma opcji by mieli w serialu budzet na caly odcinek walk. Na caly sezon raczej nie mieli na tyle, by zrobic lacznie z 30 minut samych starc.
Co oni o------i z tym turniejem, po c--j te dziwne retrospekcje i czemu tak mało walki XD
Ja p------e nie wierzę ZNOWU TO ZROBILI
#rycerzsiedmiukrolestw #got #seriale
źródło: image_picker_295E86AC-0494-463A-8C16-F635960F7C7C-55329-0000221EE9C41B10
Pobierz@Bartekgkw: tłumaczą, że podobno hajsu nie było na to.
Ale hajs, by zrobić osobną sesję turniejową w nocy już się znalazł ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wątek, który na dobrą sprawę w ogóle nie był potrzebny (chociaż był bardzo fajny).
Z-----i i tyle. Tak bardzo liczyłem, że zobaczę trochę w akcji Śmiejącą się Burzę, a zobaczyłem tylko jego pląsy taneczne w namiocie, ja
źródło: obraz
Pobierz