Aktywne Wpisy

Lupenski +17
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

Nie powinienem tego robić, ale ch...
Pan @markaron trochę mnie zachęcił, więc i ja kupiłem Diora — tyle że w wersji Homme Cologne.
Z racji tego, że flakon ma 200 ml, podzielę się i odleję nadwyżkę (120–130 ml). Jak wiadomo, parametry nie powalają, ale przy tej cenie można już rozważać dopsikiwanie. Od siebie dodam, że warto użyć odrobinę więcej na ubrania niż na skórę — wtedy można nawet doczekać się dry-downu :)
Z przesyłką wyszło 522 zł, więc mamy zawrotne 2,6 zł/ml.
Z uwagi na cenę wolałbym rozlewać od 10 ml wzwyż :)
Reszta klasyk: Veni, Vidi, Vici.
źródło: image
PobierzNiestety dwóch łapserdaków zażyczyło sobie tyle, że nie zdążyłem nawet powiedzieć „quidditch”, a mililitry już się skończyły :(
@GodALLU: @Wyk_opek @Czypsy @terribleharnasattack_ @Fandolores zapisuję na tę rezerwową flaszkę. Jeżeli się okaże, że jeszcze paru gagtków się znajdzie, to i drugi flak rozbiorę.
@Wyk_opek @Czypsy dajcie znać na ile ml ewentualnie was zapisać.
a nie sorry, udało się! 1%(dla stałych klientów, bo nowi mają 2,75%) od kwoty bez VAT i urwałem 5 ZIKO. We wrześniu gdy otrzymam to na konto, to inflacja zeżre z 50gr jeszcze:)
źródło: image
Pobierz