Aktywne Wpisy

huopisko +994
nie wiem kto zrobił to cudowne zdjęcie, ale cały dzień lata po twitterze
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
źródło: 1000005878
Pobierz
cheture +30
byłam na spacerze z psem i nagle niesamowicie zachciało mi się rzygać, nogi zrobiły się jak z waty a teraz serce mi n--------a tak że zaraz wyskoczy, chyba to koniec

"zawsze jestesmy konkretni, zawsze przygotowujemy dobre projekty i doprowadzamy je do konca. Tym sie roznimy od koalicji" :DDD
Tego to nawet nie skomentuje :D
Ale to:
"umowa z mercosur jest korzystna TYLKO DLA NIEMIEC" :D
Jesli UE liczy 27 krajow a "9 stycznia 2026 państwa członkowskie Unii Europejskiej w głosowaniu zgodziły się na podpisanie umowy. Przeciw było pięć krajów: Polska, Francja, Irlandia, Węgry i Austria. Belgia wstrzymała się od głosu"
to za zaglosowalo 21 :D Hmmm zyskaja tylko Niemcy a 20 innych krajow jest za? Dobre :DDD
#bekazpisu #polityka
Ja nie wiem czy oni sami nie wiedzą co mówią, czy celowo testują to, jakie g*wno łykną ich wyborcy.
No masz racje - pisiory wszystko dowoza. Rzadzili 8 lat. Mamy juz izere ladowana pradem z elektrowni jadrowej :D
A przepraszam - prawie dowiezli przekop mierzei wislanej :D
@KOLEGAMAMY: k---a gdybyśmy tylko chcieli budować swoje własne samochody...........
źródło: {89BFDE98-2003-4615-95B0-CA00894961A3}
Pobierz