Aktywne Wpisy

Krupier +124
A widzieliście nową narrację sugerującą, że Konfitura i jemu podobni są pośrednio odpowiedzialni za to, że karetki nie mają jak przejechać, bo kierowcy nie mają im gdzie zjechać, bo wszystko jest osłupkowane i "otrawnikowane" z powodu donosicielstwa tych okrutnych społeczników? xD
Który to już poziom odklejki?
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi #polscykierowcy
Który to już poziom odklejki?
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi #polscykierowcy
źródło: obraz
Pobierz
vieniasn +109
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Można to interpretować na dwa sposoby.
#przegryw #przegrywpo30tce #ferie
a co do wyjazdu z kobietą, to wyświetlają mi się na fb takie grupy, np. "Single w podróży" i tam, głównie mężczyźni ogłaszają, gdzie jadą, na ile, kiedy, parę słów o sobie i zgłaszają się osoby (jak zaznaczysz że tylko kobiety to kobiety) chętne z nimi pojechać
jak masz kasę i sam w całości byś opłacił taki wyjazd
@nutsheell: dla mnie creepy sytuacja tak najpierw opłacić wycieczkę, a potem z randomową osobą jechać. Zakładając oczywiście, że znalazłaby się jakaś chętna. Ponadto czułbym się jak
sam zobacz, przykladowe nazwy podałam
nie wiem dokładnie jak to się odbywa, pewnie chwilę sobie tam piszą na pv
Komentarz usunięty przez autora
@nutsheell: prychnąłem. To fikcyjny ksiądz czy się podszywasz pod jakiegoś? Jak fikcyjny, to ja nawet nie mam słów gdzie żyjemy xD
@nutsheell: a myślisz, że
a o innych bardzo lubię słuchać, nawet niekoniecznie doradzać, ale po prostu wysłuchać. nie postrzegam tego w kategoriach bycia "tamponem emocjonalym", absolutnie
chyba najczęściej słyszanym przeze mnie komplementem od ludzi było to, że jestem naprawdę doskonałym słuchaczem i że dziękują mi za to, także mamy coś zdecydowanie wspólnego
@