Wpis z mikrobloga

@Turpizm: jak ja pierwszy raz zobaczyłem ją na tej komisji to musiałem się zastanowić kto to jest. dopiero po chwili połączyłem kropki ze przecież madam miala zeznawać xD teraz jest taka technologia, mogliby odlać jej jakąś maskę czy coś, a max na co ich stać to zaciągniecie jakiejś menelicy spod żabki która można pomylić z oryginałem tylko po 4 wojakach. smiech na sali.
  • Odpowiedz
teraz jest taka technologia, mogliby odlać jej jakąś maskę czy coś, a max na co ich stać to zaciągniecie jakiejś menelicy spod żabki która można pomylić z oryginałem tylko po 4 wojakach. smiech na sali.

@czescmampytanie: nie śmiech, a celowo to robią pokazując w ten sposób pogardę dla pospólstwa. Mówią w ten sposób "tak, jesteśmy tak silni że podstawimy wam menelice i będziemy wam w żywe oczy kłamać a wy
  • Odpowiedz
bardziej chodzi mi o to, że to jakiś sobowtór może być, a nie faktycznie ona

@Turpizm: Ja cię zrozumiałem, i stwierdziłem że nie ma to większego znaczenia bo moglibytam deskę podstawić i powiedzieć że to ona i wszyscy by się mogli oburzyć i i tak by to nic nie dało.
Ulquiorra - > bardziej chodzi mi o to, że to jakiś sobowtór może być, a nie faktyczni...

źródło: download

Pobierz
  • Odpowiedz
@gnt_1: pazdzioch oficjalnie zmarl na covida... ja tu widzę grubsza aferę... Tu i tu sie powtarzają nazwiska najpotężniejszych tego swiata...
  • Odpowiedz
@Turpizm: może wcześniej miała coś wstrzykiwanie w pierdlu nie miała jak o to zadbać i się to coś rozlało? Miałam znajoma która sobie wstrzyknęła coś w usta i później jak zaszła w ciążę nic nie mogła ruszać i jej się to całe rozlało i wyglądała przez to zupełnie inaczej.
  • Odpowiedz