Wpis z mikrobloga

Kolejna smocza skrzyneczka, tym razem z motywem zimowo-księżycowym w odcieniach czerni i niebieskiego. Wymiary: około 18 x 10 x 3,5 cm, wieczko zamykane na magnes, powierzchnie zdobione w technice decoupage. Na obrzeżu lekko wypukły, ręcznie malowany złoty motyw, a na wieczku - wypukły, malowany smok z glinki.

Więcej zdjęć w komentarzach, a więcej moich szpargałów twórczych jak zawsze na #apaturiart ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

#rekodzielo #handmade #tworczoscwlasna #diy #fantastyka #fantasy #smoki #pracowniaapaturium
Apaturia - Kolejna smocza skrzyneczka, tym razem z motywem zimowo-księżycowym w odcie...

źródło: Pracownia_Apaturium_Moon_Dragon_01

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Apaturia: świetne :) Akurat u mnie za oknem -16 stopni, więc z ekranu powiało chłodem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mogę zapytać, skąd grafika? Bardzo mi się podoba.
  • Odpowiedz
  • 3
@Majku_: Oj tak, pasuje do pogody ;) Grafika obrobiona we własnym zakresie, poskładana z darmowych grafik, tu i ówdzie podmalowana i podrasowana upscalerem.
  • Odpowiedz
  • 0
@yawa: Hm, musiałabym poszukać modelu skrzynki, do której zmieściłby się taki podręcznik, ale tak wstępnie patrząc na rozmiary - na pewno powyżej 350 zł, bo pudełko byłoby raczej z kategorii tych większych.
  • Odpowiedz