Aktywne Wpisy

Sonny86 +79
mckk +26
#rodzicielstwo #dzieci
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko

źródło: wYe8orU1N12li2LE
Pobierzźródło: image
Pobierz@ruskizydek: wytłumacz, bo chyba nie rozumiem...
źródło: temp_file4523500233326216553
Pobierz@Soczi: nie słyszałeś o nieudanym skoku i próbie kradzieży patelni z Ikea?
Teraz napisałem o Berkowiczu to jestem agentem rudego
@FelariPumpura: no jak to na wypoku. Taki wybitny poziom humoru, ale to kabarety są nieśmieszne ;)
@slawomirus: pewnie, że tak xD ale to ty dzwonisz XD przecież to nie ja próbuję tutaj czegokolwiek dowieźć xd no chyba, że mam użyć jakiegoś argumentu by przekonać takiego ignoranta jak ty do tego by mi wytłumaczył jaki ciąg logiczny stał za tym by połączyć połączył babę z karimatą z typem co chciał zajumać patelnię Dx
Ta, klikacze co jak zobaczą coś
jeśli wynosisz kalimate z Decathlona licząc że nikt nie zauważy to oznacza, że chcesz ją zajumac.
Mam nadzieję że pomogłem.
@LittleStulej no a ja tobie już