Typowe "you will own nothing and you will be happy". Najbogatsze szmaty chcą zagarnąć wszystko dla siebie, a potem wynajmować to biedakom by dalej kosić hajs.
@wfyokyga: Takie coś by miało sens jeżeli cenowo za miesiąc wychodziłoby dużo mniej niż rata miesięczna za laptopa bo można wziąć powiedzmy na 2 lata na raty zero spłacić laptopa i go potem sprzedać za jakieś 50% wartości
@wfyokyga: Oburzyłem się :D Mieszkanie ? Wynajem bo ceny odjechały Netflixy, dupixy też subskrypcja a film który chce obejrzeć i tak będzie do wypożyczenia xD Auto ? Jak nie masz własnego domu to subskrypcja do Twojej sieci ładowania by mieć taniej + druga subskrypcja by mieć wszystkie tryby jazdy xD Jak już chcesz sobie na tym laptopem z subskrypcji obejrzeć swoje zdjęcia które opłacasz w chmurze Google/Icloud za pomocą subskrypcji to dokup sobie
@jarekkoval: a u mnie Victus działa 2 lata na pełnych obrotach ciągle renderując. Prywatny Omen ma już 6 lat. Też mocno dostał w kość, a była lepiej niż nowy MacBook który s--------ł mi się po 8 miesiącach, a kosztował 3x tyle XDDD
@wfyokyga: Pejsate kapitaluchy płaczą, że nie wymyślili modelu subskrypcyjnego w XIX wieku. Tak jak obserwuję to wszystko co się dzieje na świecie to widzę wyraźne próby przepychania subskrypcji kosztem towarów własnościowych.
@wfyokyga: te subskrybcje są coraz głupsze. Kto kurła potrafiący liczyć w to wejdzie? ten laptop jest już przepłacony po około 18-24 miesiącach w jednym i drugim wariancie. Już taniej wyjdzie laptop na raty zero a za dwa lata go sprzedać (50-80% ceny oryginalnej)
Ni c--j
źródło: 2977
PobierzMieszkanie ? Wynajem bo ceny odjechały
Netflixy, dupixy też subskrypcja a film który chce obejrzeć i tak będzie do wypożyczenia xD
Auto ? Jak nie masz własnego domu to subskrypcja do Twojej sieci ładowania by mieć taniej + druga subskrypcja by mieć wszystkie tryby jazdy xD
Jak już chcesz sobie na tym laptopem z subskrypcji obejrzeć swoje zdjęcia które opłacasz w chmurze Google/Icloud za pomocą subskrypcji to dokup sobie
https://plenti.app/pl/collection/313/laptopy?categoryId=85