Aktywne Wpisy

pussy_hunter +6
dobra, bo zrobiło się straszne zamieszanie. więc uporządkowałem trochę te arkusze i udostępniam jak zwykle w pdf.
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury

Wrrronika +27
źródło: 1000083604
Pobierz

-kupiłem 72 pączki (24 z lidla i 48 z Auchan)
-wydałem sporą sumkę jaką było bodajże 5 zł i 4 gr
-w czwartek zjadłem 14 sztuk, w piątek 12, w sobotę 9 i dziś 3, czyli łącznie 38, resztę rozdałem. Cel (zjedzenie 40 sztuk w 2 dni) nie został osiągnięty.
-prawdziwy obiad ostatnio jadłem w środę ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale śniadania jadłem codziennie
-czuję się jak zwykle bardzo dobrze, nie jestem wrażliwy na nieoptymalne/słabej jakości jedzenie, całe życie odżywiam się "źle" i uważam, że dieta nie ma większego znaczenia a całe "zdrowe odżywianie", unikanie cukru itp. to scam. Jedyne co mi dolegało to coś w rodzaju zgagi któregoś wieczora przed pójściem spać. Energię do życia mam na totalnie normalnym poziomie (ale ja to pochłaniam przez całe życie kilkukrotnie więcej cukru niż przeciętny człowiek, więc nie było to dla mnie jakieś wielkie przesłodzenie organizmu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■))
https://wykop.pl/wpis/84953405/z-okazji-tlustyczwartek-zamierzam-jutro-kupic-przy
#jedzzwykopem
źródło: 2cc929a139a09e76a09d4ccff5af3293-md
Pobierz@klamkaodokna: XDDD
@klamkaodokna: ktoś wyliczyl, ze jedna tona pączków z lidla to jakieś zawrotne 150pln