Wpis z mikrobloga

• 2
@gerwazy-oko: Noooooo tak, bo tego co jeszcze dodatkowo potrzebujemy to zdebilniała psychoprawica z atomowym guzikiem w ręku. XD super pomysł, panie chyba prezydencie

@Lemmonix: jakos na trumpa, kim dzong una i putina tak nie narzekasz xD bron atomowa prawem nie towarem. tylko bron atomowa daje realne bezpieczenstwo chociaz w sumie to w polskim wojsku wiele rzeczy nalezaloby zmodernizowac jeszcze i wprowadzic zeby jakis tam poziom prezentowac bo pomimo
  • Odpowiedz
@Lemmonix:

ale my jesteśmy krajem niestabilnym

XDDDDDD
Zapraszam do Francji. Noc na ulicach Paryża powinna cię już dużo nauczyć i co kilka lat wielkie protesty w którym jest rozwalane kilka ulic.
Zobaczysz co to niestabilne państwo które posiada atom i nikt nie ma nic przeciwko.
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: a co ma noc na ulicach w żulskiej dzielnicy albo n-----------a jakiegoś plebsu na protestach do stabilności elity kierującej państwem? Masz deficyty poznawcze czy tylko trollujesz?
  • Odpowiedz
Narzekam, narzekam. Wiem, że b--ń atomowa daje realne bezpieczeństwo, ale my jesteśmy krajem niestabilnym, a klasa polityczna to debile.

@Lemmonix: Ech, przy takim myśleniu zawsze będziemy krajem bez znaczenia.

Tobie się tylko wydaje, że ci Niemcy czy Francuzi wiedza co robia, wiemy już, że nie wiedza za dużo o Rosji i podejmują bezmyślne decyzje. Polska wcale tu nie wypada gorzej.

Polacy ogólnie mają kompleksy na tym punkcie, ale jak się
  • Odpowiedz
@Zenzenzen: niestety bredzisz Pan i jeszcze paradoksalnie dajesz i cytat z moich słów. Czy Niemcy i Francuzi wiedzą co robią to ciężko mi rozstrzygnąć Niemniej my jesteśmy krajem niestabilnym - chodzi mi o system polityczny. Przecież nikt dziś na poważnie nie mówi o fakcie, że jak proruska psychoprawica wygra wybory i weźmie władzę to zrobi reset totalny. Przetrzepie służby, mundurówkę, sądownictwo, media, samorządy i SSP. Każdy szczebel jakiejkolwiek władzy
  • Odpowiedz