Wpis z mikrobloga

Oto dwie największe karyny współczesnego sportu. Obie jeszcze nie mają 30stki, w głowie jest impreza, dymanie chadów i n-----------e miliona zdjeć na instagramie. Tak się kończy jak kobieta ma wygląd i popularność. Każdej jednej o--------a palma. Myślisz mirek że taka na ciebie spojrzy? Nie spojrzy. #sport #blackpill
Buckshot_00 - Oto dwie największe karyny współczesnego sportu. Obie jeszcze nie mają ...

źródło: 1000005171

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Buckshot_00: w głowie jest impreza, dymanie chadów i n-----------e miliona zdjeć na instagramie.

Co ty pieprzysz Maniek xD gdyby tak było, to nie biłyby rekordów olimpijskich xD sport zawodowy i w dodatku na tym poziomie, to reżim treningowy, same wyrzeczenia i mega dyscyplina. Masz po prostu ból dupska
  • Odpowiedz
w głowie jest impreza, dymanie chadów i n-----------e miliona zdjeć na instagramie

@Buckshot_00: A skąd takie info o Ewie Swobodzie? Ostatnią rzecz łatwo zweryfikować, weszłam na jej instagrama i nic takiego tam nie ma, co jakiś czas wrzuci fotę z zawodów albo ktoś ją oznaczy w wywiadzie, jakieś reklamy i tyle xD Więc resztę też pewnie sobie zmyśliłeś.

Brzmi, jak nazwa jakieś choroby.

@tomilipin: A ten przecinek to
  • Odpowiedz
@Buckshot_00: A mi Swoboda się podoba i z wyglądu i z tego jak się zachowuje. Nie księżniczkuje i nie zgrywa jakiejś lepszej niż jest. Ma luźne podejście do życia i robi karierę. Nie słyszałem o jakichś skandalach z jej udziałem i chyba nie sprzedaje swoich nudli na platformach. W mojej opinii najgorsze są księżnisie, co same całe g---o potrafią (oprócz ojebywania pały), mają wiecznie zadarty nos albo "resting bitch face"
  • Odpowiedz