Aktywne Wpisy

lewyx +16
Ey ja nawet nie rozumiem bolu d--y o to ze jezeli faktycznie nic nie da ten lek. To co z trgo? Nikt Wam nie kaze wplacac. Nikt wam tego z portfela nie zabiera. Nie jest to oplacane z podatkow.
O co ten bol d--y?
Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O
O co ten bol d--y?
Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O

lewyx +18
Ja pierd0lw. Az tak to niektorych boli, ze ktos ma szanse uratowac zycie swojemu dziecku?
serio jest tyle w Was nienawisci?
To jest jakis dramat.
#latwogang
serio jest tyle w Was nienawisci?
To jest jakis dramat.
#latwogang

Mianowicie algorytm cię uznał za brzydkiego ( lub kobiety wyjątkowo często odrzucały Twój profil 🤭
Więc ironicznie śmiejesz się z jakichś kobiet a algorytm śmieje się z ciebie
Ale mam 270 par (a więc kobiet które mi się podobają) więc nie jest tak źle. Imo najważniejsze, aby znaleźć tę jedną która nam się podoba i vice versa, a wtedy możemy się nie podobać całej reszcie świata.
Mi tam właśnie na tych apkach pokazuje cały czas samych lalusiów jak z magazynu mody , gdzie takich przystojnych nawet na ulicach nie ma , widocznie aplikacja oceniła mnie na atrakcyjną ( wbrew pozorom się nie cieszę bo czuję się jakbym oglądała agencje modeli nie portal randkowy
Jeśli dużo ludzi cię klika na "nie " to pokazuje cię ludziom którzy również często są klikani na nie i stąd
Mówię że pokazują ci się brzydsze bo te ładne cię regularnie omijaly
Przez to Tinder przestał ci wogole pokazywać ładniejszych ludzi
Z własnych
I jeszcze się pyszni jakby wszystkie rozumy pozjadal
@xGrahir I taka dyskusja z takimi tłuczkami, cos nie pasuje to obraża, odpowiesz to czarna , zamiast dyskusji, dalej można głosić p--------y i liczyć na przyklaskiwanie uszami simpiarni xD