Aktywne Wpisy

potatowitheyes +629
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz
orange3443 +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@hpiotrekh: oj znam to, jestem z prowincji
oczywiście jak obok maka jest w pobliżu duży pusty parking to ta patologia ze wsi co sie zjeżdża starymi bmw z wieś tuningiem musi driftować a raczej udawać że drfituje, biorą po 2forU i do głośnej muzyki siedzą w bolidach xDDD
bluza jak bluza, designowo na tle innych youtuberów
spójrzmy na fakty:
Miasto 80k wokół którego nic nie ma
lokalny fastfood który już trochę działa
zajebisty lokal który przyciąga, marketing, lokalizacja
nie odlecieli aż tak z cenami jak inne byle burgerownie co mają 75% z makro
@eSUBA94: lubią, ale jak zaczęli wszystko dawać zimne i odgrzewane to wielu się odechciało
Sam mówił że dużo ludzi polecało, to normalne, że film z takimi zasięgami da lepszą reklamę lokalowi niż marketing bo tu chodzi o zaufanie.
@eSUBA94: Skoro go nie znają, to znaczy że nie jest ani zajebisty, ani tani. U mnie na mieście wszystkie zajebiste i tanie lokale są mniej lub bardziej oblegane, nawet jak są na uboczu. Wiesz dlaczego? Bo są zajebiste i tanie...
teraz w każdej większej gminie stawiają maka i są tam tłumy