Aktywne Wpisy

Codon +138
#gielda #portfelgrubasa nowe ATH w USD, Nvidie wywaliło poza ekran top zysków, co tu się odwala to ja już nie mam pojęcia.
Mój nowy piesek to straszny żarłok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
Trochę się obawiam, że powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczę 1.5M, niż 2M, ale pozostaję optymistą.
Mój nowy piesek to straszny żarłok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
Trochę się obawiam, że powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczę 1.5M, niż 2M, ale pozostaję optymistą.
źródło: IMG_0156
Pobierz
RiverStar +5

Wypowiadał się tam niejaki TobaccoBoy, który pracował w tamtych latach w ChampCarach (tak się nazywała kiedyś ta seria).
No i TobaccoBoy zawsze miał info z pierwszej ręki i jakoś w połowie 2009 roku napisał, że Kubica na sezon 2009 miał oferty od:
Renault, Toyota, Red Bull, Williams.
Wtem wtrącił się Mikołaj Sokół, pisząc:
"Pominąłeś najciekawszą".
#f1 #kubica #powrutcontent
źródło: image
PobierzTabaccoBoy pracował również w Hendrick Motorsports, a oprócz f1wm przesiadywał także na starszym, mniej aktywnym ale bardziej "pro" forum f1ultra, z których pamiętam takie nicki jak Vessago (totalny freak CART i indyków), im9ulse (obecny również na wm, fan Paula
Udało mi się tam poznać kuzyna Marcina Czachorskiego.
Kubica ma tak ciekawe historie do opowiedzenia, że dużo jeszcze nie słyszeliście. A dziennikarze czy ludzie którym udziela wywiadów po prostu nie mają przygotowania