@nocne_zwidy: kompletnie bez sensu, tak jakby ktoś kto nie ma problemów z nogami mówił że cieszy sie ze nie zaczął jeździć na wózku bo by teraz nie mógł biegac maratonu
@axl-rose: Świat nie jest sprawiedliwy, to się zgadza. Mam 176cm, morda totalnie przeciętna, nie urodziłem się w bogatej rodzinie, nawet nie w przeciętnej ale można grać kartami, które się dostało albo tak jak ty obrazić się na cały świat i załamać ręce. Oczywiście są kobiety, które nie zasługują na splunięcie ale problem przegrywów jest też taki, że myślą tak o każdej, kiedy to nie prawda. Lepiej sobie wmawiać, że tak
@nocne_zwidy: Nogi sprawne ale psychicznie to każdy przegryw jest w mniejszym lub większym stopniu niepełnosprawny. Ja trafiłem na tag jak już miałem ponad 20 lat bo wcześniej tylko wykopaliska różne przeglądałem (Wtedy było dużo wartościowych,nie jak teraz sama polityka).
Komentarz usunięty przez autora
źródło: 1000202447
Pobierzźródło: image
PobierzMam 176cm, morda totalnie przeciętna, nie urodziłem się w bogatej rodzinie, nawet nie w przeciętnej ale można grać kartami, które się dostało albo tak jak ty obrazić się na cały świat i załamać ręce.
Oczywiście są kobiety, które nie zasługują na splunięcie ale problem przegrywów jest też taki, że myślą tak o każdej, kiedy to nie prawda.
Lepiej sobie wmawiać, że tak
Ja trafiłem na tag jak już miałem ponad 20 lat bo wcześniej tylko wykopaliska różne przeglądałem (Wtedy było dużo wartościowych,nie jak teraz sama polityka).