Aktywne Wpisy

lubie-sernik +14
Dobra powiedzcie mi szczerze dlaczego nie śpicie w środku tygodnia o 2:30?
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.

serio_serio +5
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Tylko głupio mi było wyciągać z pudełka zrywać plomby żeby zobaczyć jak się klikają jak leżą w dłoni i jakiej jakości plastik, więc tego nie zrobiłem.
Lenovo można w necie kupić 20zł taniej. 60zł
Asus brzmi najlepiej bo ponoc lepszy plastik i mocniejsze przyciski a ja co rok myszkę kupuję nową bo przyciski.
w necie cena taka co na miejscu. 100zł
I jeszcze ten nieznany producent, też stówkę chcą, ale jest możliwość podpięcia kabla USB, kształt do ręki raczej dobry tylko nie wiem czy te dziury nie będą przeszkadzać.
Bardziej wolę myszki kablowe. musi mieć 5 przycisków, czyli te dwa po bokach i naciskany scroll.
musi mieć pamięć DPI
No i najlepiej czujnik laserowy ale teraz ciężko o takie myszki, kiedyś gigabyte dobrą robił ale już nie sprzedają
obecnie mam msi ds100, spoko to dłoni, dobry plastik ale przyciski się pierdzielą, no ale laserowy sensor i chodzi spoko kursor.
Dlatego chyba wolę zamówić przez neta aby w razie czego można odesłać jak źle będzie chodzić
Którą z nich najlepiej wziąć?
MSI DS100 drugi raz kupić nie mogę, bo już nie produkują tak jak tamtego gigabyta którego lubiłem.
#myszka #myszki #komputery
źródło: t34y43y
PobierzW dodatku plastik był mega tandetny że aż złe odczucia podczas dotyku
Kolejna używka kupiona za 20 przetrwała... No, do teraz jest.
Chłopak mi kupił droższa to scroll wysiadł, ale "nie klika tak głośno".
A na uniwersytecie nawet korzystają z myszki kulkowej.
@r5678 weź jakiegoś Logitecha bożego lepiej - mój MX518 Legendary działa 6 lat bezproblemowo a przeżył już setki godzin klikania w PoE. odpowiednikiem jest teraz G502 Hero chyba