Wpis z mikrobloga

@maciej-kozlowskii: no i gitara. Gdzie się podziałi ci wszyscy sezonowcy, co tu na wykopie z chujem w ręku się podniecali, że grande to hipokryta, 60, że się obsrał i tak dalej?

A no w p-----e xD
  • Odpowiedz
no i gitara. Gdzie się podziałi ci wszyscy sezonowcy, co tu na wykopie z chujem w ręku się podniecali, że grande to hipokryta, 60, że się obsrał i tak dalej?

@cichooo: Ogólnie mi dalej nikt nie odpowiedział na pytanie co zmienia to nawet jeśli Grande byłby tą 60-tką w kontekście punktowania raperów? xD
  • Odpowiedz
@maciej-kozlowskii: Tyle że mnie akurat nie obchodzą ich przepychanki a bardziej to że jeśli to mieszkanie grande bylo rzeczywiście jego to raczej kiepsko to świadczy o nim ,gdzie sprzedaje poradniki i sam mówi o prokrastynacji a ma taki syf w mieszkaniu? To raczej nie jest syf po jakiejs imprezie czy czymś podobnym a ewidentnie taki który długo sie tam utrzymuje, można było zobaczyć stos nieumytych garczków na stole np. Ja
  • Odpowiedz
@maciej-kozlowskii: ale tu farmazoniarza to już poniosło też solidnie szczególnie w punkcie czwartym xDDDDDDDDDDDDD
No piękne to wszystko generalnie jest
ja pozdrawiam świadomych ludzi najbardziej
z fartem
  • Odpowiedz