Aktywne Wpisy

CzosenWan +241
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

smuteczek2000s +17
6kg w dół, trochę aż dziwnie, ale przynajmniej mini wróci do szafy na stałe na lato ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
źródło: 1000015797
Pobierz

I serio się zastanawiam, czy za 3–5 lat nie dojdzie do momentu, w którym te klony będą tak dobre jakościowo i tak mocne pod względem trwałości i projekcji, że mainstream będzie musiał jakoś na to odpowiedzieć xd
Dobre jakościowo klony wyjdą branży na dobre i może drogie marki przestaną puszczać Nam perfumy które są do bramy, a pozniej się nie znamy za 10zl/ml ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy
Gdzieś mi wpadło, że Kayman classsic to klon Dior Homme.
Z racji rego, że zawsze miałem łeb do interesów to najpierw przez pomyłkę zamówiłem nie tego Kaymana, a później się okazalo, że to w ogóle nie ten zapach.
Bądź dobrym człowiekiem i podpowiedz jakiego araba->diora kupic.
I z racji tego, że wiosna idzie to jaki arab będzie klonem ISL Y
https://www.fragrantica.pl/perfumy/Al-Wataniah/Kayaan-Classic-82472.html
@Turpizm: no właśnie sam się na jesieni zdziwiłem jak powąchałem zakupione w ciemno Lattafa Dynasty (L Red Tea Vetiver). Perfumiarz podpisany, ciekawe nuty, trwały głęboki zapach. Flakon został. Lattafa to Ty?
Nawet Ta'Weel (Tygar/Rosso Pompei/Dunhill Icon) zaskoczył pozytywnie i został ze mną flakon. Zerowe oczekiwania, kiepskie wrażenia na polskiej fragrze, ubytkowy flakon odkupiony na OLX, powącham, jebne globala, puszczę dalej - a tu zaskok.
@Turpizm: Robią cały czas gówniane "klony" czyli podróby znanych zapachów
Nie
@Turpizm u mnie 4-5 strzałów na cały dzień styka
źródło: image
PobierzKażdy z nas przechodził okres testowania arabskiej taniochy, ale to ślepa uliczka. Na szczęście są firmy robiące świetne jakościowo klony, jak Athena Fragrances. Niestety jakość kosztuje. Tego się nie przeskoczy.
Ps, w obecnej cenie Platine Blanc bym nie brał, ale zapach jest bardzo dobry