Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

cheture +11
ciekawe jak dziś wyglądaliście w koszulach, pewnie eleganccy przystojni kawalerowie z was

https://www.facebook.com/100049953916859/posts/1440566364285147/
#bekazprawakow #rosja #polska #neuropa #4konserwy #kacapy #ruskieonuce #onuce #bekazbrauna #bekazkonfederacji
źródło: 1000024627
Pobierzźródło: 1000024629
Pobierzźródło: 1000024632
Pobierzźródło: 1000024634
Pobierzźródło: 1000024636
Pobierzźródło: 1000024642
Pobierz@R187: To amerykański portal a ulubiony prezydent polskiej prawicy nie da skrzywdzić swojego nowego ulubionego miliardera, a już na pewno nie za realizowanie jego polityki.
Dobrze zrozumiałem sens tego wpisu? XD
@The_Czop_Show: nie mogą, tylko pracują. Takich klaunów jest dziesiątki lub setki tysięcy, bo państwo nie podjelo walki z ruską propagandą. Władze sie obudziły dopiero jak jaszczur Żydów obraził.
Wcześniej milczano. Bo albo nie chciano robić męczenników i rozgłosu albo nie wiedzieli, co robić. Tak czy siak przegraliśmy z Rosją wojnę propagandową.
Nie przesadzajmy. We wszystkich badaniach opinii publicznej niechęć Polaków do ruskiego bydła jest najsilniejsza w skali kontynentu. Są oczywiście trollownie, agentura i pożyteczni idioci kremlowskiej małpy ale to znaczna mniejszość. Po naszej stronie to najbardziej szkodzą politycy, którzy zamiast podejść na poważnie do tematu to używają oskarżenia o bycie ruskim agentem jako codziennej argumenti w bieżących potyczkach. Już każdy polityk był pięć razy
@The_Czop_Show: Celem ruskiej propagandy nie jest stworzyć miłości do Rosji, a odśrodkowo wysadzać państwa i tworzyć niechęć do Ukrainy i Europy. Dzielić i osłabiać. Rosjanie wiedzą, że miłości między nami nie będzie, więc działają inaczej.
@The_Czop_Show: misio, wiesz jak działają boty? (ʘ‿ʘ)
@The_Czop_Show:
A ja twierdzę, że bardzo dobrze im to idzie.
"W 2022 r. za pozostaniem w Unii opowiadało się 92 proc. Polaków, natomiast w 2024 r. odsetek ten spadł do