Aktywne Wpisy

masternodeBTC +222
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

adamsowaanon +724
W 2016 Przejechałem Meksyk cały rowerem w 4 miesiące.
Mimo że mi się nic nie stało to było to potężne szaleństwo.
Drogą którą ja jechałem w Chiapas do Palenque, 2 lata później Polakowi i Niemcowi ucięli głowy.
Były to typy z kartelu Jalisco new generation,
Tam nastolatki dostają "bojowe" zadanie i chrzest w kartelu że muszą zabić brutalnie przypadkowego człowieka.
Krew
Mimo że mi się nic nie stało to było to potężne szaleństwo.
Drogą którą ja jechałem w Chiapas do Palenque, 2 lata później Polakowi i Niemcowi ucięli głowy.
Były to typy z kartelu Jalisco new generation,
Tam nastolatki dostają "bojowe" zadanie i chrzest w kartelu że muszą zabić brutalnie przypadkowego człowieka.
Krew
źródło: 1000021156
Pobierz

@mage: państwo to może sprawdzić bo wpłaty nie są anonimowe choć roboty by mieli sporo
Jak zamierzasz udowodnić, że wpłaty darczyńców to były lewe pieniądze?
Przecież ja nic dzbanie nie pisze o dawaniu tylko jak napisał @troglodyta_erudyta napisał.
@darek-jg nie są anonimowe? Zgłoś kradzież na blika to dowiesz się jak nieanonimowa jest transakcja.
Poza tym ogarnięcie jak to kolega napisał 1000 kont na zrzutce to nie problem. Nawet na wykopie masz setki lewych kont. Wpłacasz z blika i finito.
Dlaczego w ogóle policja miałaby podejrzewać kogokolwiek z tych osób i o co? Że wpłacił 1000 zł na zbiórkę? Wciąż pytam jak zamierzasz udowodnić, a nie czy ktoś sprzeda. Przecież nie rozdajesz tej kasy losowym ludziom na ulicy, ale nie wiedziałem, że w ogóle będę musiał to tłumaczyć.