Wpis z mikrobloga

Cały Świat pędzi do przodu a Polacy dalej są rozgrywani przez mocarstwa. Pewne rzeczy się po prostu nie zmieniają.

Gdzie ja żyje. Sam prezydent jest przeciwko rozwijaniau przemysłu obronnego w Polsce. Jeszcze 4 rozbiory dożyje tylko i wyłącznie dzięki moim współobywatelom. Bo się gejów boją

#polityka #safe
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@KOLEGAMAMY: No nie, nikt nie będzie nam mówił na co to wydać, warunek jest taki że ma to być w Polsce lub europie.

Każdy bloger militarny o tym mówi, a Ty wolisz wierzyć politykom. O tym właśnie mówię, dajesz się rozgrywać jak małe dziecko
  • Odpowiedz
ja nie będę oceniał ludzi

@MYexodus: i to jest błąd, do momentu kiedy pis nie zaczął głaskać idiotów po "główce i mówić nic się nie stało, żeś głupi" to siedzieli przynajmniej pod kamieniem i nie pokazywali się. Teraz "wstali z kolan" i mamy ogromny problem ze społeczeństwem idiotów
  • Odpowiedz
  • 1
@Xandress: kiedys było badanie czego się boją mężczyźni i kobiety w Polsce. Kobiety wskazywały na niestabilność polityczną, utratę pracy czy zmianę klimatu.

Mężczyźni najczęściej się bali LGBT...

Dziś oni zasilają szeregi wyborców konfederacji i Brauna
  • Odpowiedz
@MYexodus: źródło tych badań moge zobaczyć? Bo brzmi jak historia dorobiona do teze, według ktorej homofobia to strach przed gejami przez uwagę na słowo fobia - uwierz mi, nikt sie gejów nie boi xD
  • Odpowiedz
@MYexodus:

Pytanie dotyczyło najwiekszego zagrożenia - możesz uznawać jakieś zjawisko/wydarzenie za zagrożenie z roznych powodów (ekonomicznych, socjologicznych itd) oraz nie odczuwać z tego powodu strachu.

Klasyczna manipulacja, ziobro zaskoczenia.

Nikt sie nie boi chłopaków którzy lubią w kakao ¯\(ツ)/¯
Xandress - @MYexodus:

Pytanie dotyczyło najwiekszego zagrożenia - możesz uznawać jak...

źródło: 1000028992

Pobierz
  • Odpowiedz
@MYexodus: badanie to ja ci dałem przed oczy, byc może w końcu przeczytałeś na czym polegało i zauważyłeś swój błąd wiec postanowiłeś więcej glosu nie zabierać - i dobrze, ale mógłbyś sie tez zachować jak mezczyzna i przeprosić.
  • Odpowiedz