Aktywne Wpisy

hemikalik +245
Trzeba walczyć o swoje. Zrobiłem to jeszcze zanim spadłem na dno, zanim kompletnie straciłem robotę, rodzinę, wszystko.
Trzeźwości sobie życzę i wam :-)
#alkoholizm
Trzeźwości sobie życzę i wam :-)
#alkoholizm
źródło: 1000037251
Pobierz
MikSob1985 +51
Jak ten czas leci 🚀
14 lat temu ukończyłem Wyższą Szkołę Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku 👨🎓 , która w tym roku obchodzi 30-lecie powstania 🎂
Dobrego dnia 👋
#gdansk
14 lat temu ukończyłem Wyższą Szkołę Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku 👨🎓 , która w tym roku obchodzi 30-lecie powstania 🎂
Dobrego dnia 👋
#gdansk
źródło: 1000113597
Pobierz

https://streamable.com/11k5d2
#katolicyzm #chrzescijanstwo #kosciol #biblia #jezus #ateizm
https://www.youtube.com/watch?v=-_uJxbsePVk
Po drugie. Gdyby ta chora byłą afrykanką z buszu i nie słyszała o Jezusie, czy sytuacja byłaby inna moralnie? Wykorzystyania Boga lub religii, do
@saib75: co ty piszesz? jaki oświęcim? jaki amon goth? weź się zastanów, serio. Bardziej mnie twoj post w-----ł niż ten filmik. Obrzydliwe.
Ja tworzę światło i stwarzam ciemności,
sprawiam pomyślność i stwarzam niedolę.
Ja, Pan, czynię to wszystko.
To ten nawiedzony ksiądz, co mówił z ambony że nie warto troszczyć się o
To jest straszne, to przez co przechodzi już 12-ty rok ta niepełnosprawna dziewczyna i bardzo trudno jest komukolwiek wytłumaczyć, skąd się to bierze i jaki jest tego sens. Jestem osobą wierzącą, też jestem po mocnych przejściach wypełnionych cierpieniem, ale myślę, że w takiej sytuacji lepiej będzie jak po prostu się nie będę zbyt mocno wypowiadać, bo nie mam tak naprawdę pojęcia, z czym mierzy się ta dziewczyna i staram
W jaki sposób wyjaśnia chrześcijaństwo?
Jeśli nie ma Boga, to cierpi przez 12 lat na nic
Jeśli Bóg istnieje to cierpienie jest tylko chwilą, która nie może równać się z ogromem szczęścia w wiecznym niebie
Cierpienie niepełnosprawnego jest cierpieniem ciała, a nie duszy. Ciało i tak ma swoją krótką przydatność w tutejszym świecie, dusza jest wieczna. Wytykasz palcem chrześcijan mówiąc jak to gloryfikują biede ludzką, ale to ta dziewczyna