Aktywne Wpisy

Krupier +156
A widzieliście nową narrację sugerującą, że Konfitura i jemu podobni są pośrednio odpowiedzialni za to, że karetki nie mają jak przejechać, bo kierowcy nie mają im gdzie zjechać, bo wszystko jest osłupkowane i "otrawnikowane" z powodu donosicielstwa tych okrutnych społeczników? xD
Który to już poziom odklejki?
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi #polscykierowcy
Który to już poziom odklejki?
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi #polscykierowcy
źródło: obraz
Pobierz
vieniasn +148
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@MrBudget: Jak ktoś zajmuje 20-te miejsce w rankingu to raczej ciężko by miał szanse na medal ¯\(ツ)/¯
@MrBudget: To raczej nie brzmi jak jazda "ze spuszczoną głową" tylko "co ma być, to będzie" xD
@plackojad: dobrze, że skoczkowie nie słyszeli o tej zasadzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MrBudget: to jedź za swoje flądro jedna. Mi do rozrywki nikt nie dopłaca i w sumie nikt nie ma pretensji, że na nartach jeżdżę słabo i poradzę sobie z jakąś czerwoną trasą, ale z czarną już niezbyt. Bo to dla mnie rozrywka a nie walka o mistrzostwo jakieś.
Przypomnij, który jest Tomasiak w pucharze świata teraz?
źródło: image_picker_14DA3B6B-6769-42F5-B1E6-73A67075F2A5-32152-000008AF3D73EA16
PobierzJak baba czy chlop ma w------e w wygrana, to niech odpuści, niech jedzie ktos młody, zwiedzi swiata, a nóż ktos zauwazy w nim talent i moze taki wygra życie.
Dla mnie takie podejście "a c--j, wiem ze nie wygram, tak tylko pojade" jest czysto egoistyczne, tak samo jak zajmowanie dwoch miejsc na parkingu, jak obtarcie komuś