Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +244
#pytanie Mam 36lat, ale od dziecka widząc pociągi liczę wagony. Ostatnio siedząc w samochodzie przed przejazdem, robiłem to co zawsze - liczyłem. Zaś moja żona coś mówiła, a ja po prostu nie słuchałem jej - nadawała od rana, a głowa mnie już bolała od jej pierdoIenia.
I nagle, przez nią pomyliłem się i powiedziałem pod nosem: "Kurrwa, ile to było", ona słysząc to zaczęła robić mi okrutną IMBĘ i tak, od kilku
I nagle, przez nią pomyliłem się i powiedziałem pod nosem: "Kurrwa, ile to było", ona słysząc to zaczęła robić mi okrutną IMBĘ i tak, od kilku
źródło: image
Pobierz
serio_serio +25
jest jedna rzecz dla której warto żyć
bynajmniej nie hip-hop
bynajmniej nie hip-hop

źródło: sochowicz
Pobierz@dondon: i po co nam oni?
@Zly_On: Ale po co? Nie odpowiedzialeś.
@dondon Dalej nie odpowiedziałeś, po co moje pieniadze maja iść na trenowanie saneczkowy. Żeby raz na 4 lata być może zdobyli medal?
@adam-pajac: nie, raczej pomysł wybudowania toru powstał z myślą o tym, żeby takich kompromitacji już w przyszłości nie było.
@dondon: Przecież taką konstrukcją sugerujesz a contrario, że jednak jesteś zwolennikiem, choć nie zagorzałym.
Ale skoro albo niewprawnie posługujesz się mową ojczystą albo nie pamiętasz, co napisałeś wcześniej, to nie ma sensu rozmowa z Tobą. Bo i tak się wyprzesz.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
@Zly_On: Nie byłoby pewnie tego defetyzmu gdyby nie doświadczenia, choćby ze stadionami na EURO i tych wybudowanych w dziesiątkach miast na potrzeby klubów od Ekstraklasy do II ligi, które są studniami bez dna - oczywiście dotowanymi corocznie z haj$u podatników.
My jako naród nie potrafimy po prostu efektywnie wydawać publicznych pieniędzy.