Aktywne Wpisy

MrSzakal +136
Pamiętacie jeszcze czarne punkty z polskich dróg? Generalnie zdemontowali te znaki dobrą dekadę temu, ciekawe czy jeszcze gdzieś się jakiś ostał. Wydaje mi się, że w jakimś tam procencie mogły się przyczyniać do zdjęcia nogi z gazu.
Mnie w pamięci zakodował się taki znak na zakrętach gdzieś na Pomorzu na DK7, było na nim bardzo dużo „zabitych”.
#polskiedrogi #samochody #motoryzacja
Mnie w pamięci zakodował się taki znak na zakrętach gdzieś na Pomorzu na DK7, było na nim bardzo dużo „zabitych”.
#polskiedrogi #samochody #motoryzacja
źródło: IMG_3920
Pobierz
Knoblauch +45
#raportzpanstwasrodka
Nie wiedziałem, że można w ten sposób gotować jajka z warzywami ale podobno można.
Nie wiedziałem, że można w ten sposób gotować jajka z warzywami ale podobno można.
źródło: 1000101160
Pobierz

@master-slayer: Czego nie ogarniam?
Niech rada UE to zatwierdzi, niech zostanie podane na co będziemy mogli wydać, dlaczego to jest procedowane w sejmie w 48h, czemu nie ma żadnej debaty na ten temat?
Dopiero Nawrocki podniósł ten temat a i tak dalej nic się nie dowiedzieliśmy.
Tusk powiedział, że 80% dla nas i mamy w to uwierzyć
@Latarenko: xDDDD
@Rubbik: I to powiedział ci rudy patologiczny kłamca XD
@Latarenko: UE zmusiło kupować lotos zamiast otrzymywać zyski z dwóch rentownych przedsiębiorstw? Rent free ta unia w prawackich głowach, pusto tam więc trochę miejsca jest
@rimyi: Chodziło o kwestie monopolu które są nielegalne w UE dlatego musielismy sprzedać.
@Latarenko: Komisja Europejska nie pozwoliła Orlenowi na przyjęcie całego Lotosu że względu na tworzenie monopolu.
Orlen zaproponował taki podział, a nie UE, komisja to tylko zatwierdziła.
UE nas nie zmuszała do łączenia Lotosu i Orlenu. Taka to prawda polonizacja przez sprzedawanie zagranicy polskiej spółki i utrata pełnej kontroli nad rafinerią.
A UE to się nie podobało i musieliśmy sprzedać.
@Latarenko: do niczego nas UE nie zmusiła, od powtórzenia tego 15 razy nie stanie się to prawdą. Pisowcy uparcie chcieli połączyć Orlen z Lotosem, a wystarczyło tego nie robić - wszystko dalej byłoby w polskich rękach
@Latarenko: i cyk zmiana tematu