Pewnie większość z was ominęła informacja, że aktor James Van Der Beek, znany z serialu "Jezioro Marzeń", zmarł na raka. Szkoda chłopa, ale tragedie to codzienność. Miał żonę i szóstkę dzieci. Jednak co ciekawe, jego żona, w dzień jego śmierci. założyła zrzutkę na GoFundMe. Kwota docelowa opiewała na $500K, następnie na $1M, a obecnie na $1,5M. Z tego, co czytałem rodzinka posiada dom w Las Vegas, ranczo w Texasie, pewnie wiele więcej xD Mirki, może się dorzucicie dla biednej rodzinki gwiazdora? Piękna dystopia.
@Villeman: po tym nazwisku "van der pryk" to myślałem że to pasta xD jeszcze lepsze że założycielem nie jest żoną tylko jakiś "Jason K", wygląda to na kolejną zbiórkę na Seicento, ludzie to owce
A Polacy dalej będą gadać, że żyją w państwie z kartonu w którym nic nie działa, jest tylko gorzej i nie da się godnie żyć Chyba dopiero jak to stracimy to docenimy ten rozwój przez ostatnie 35 lat. #polska #gospodarka #ekonomia
Pewnie większość z was ominęła informacja, że aktor James Van Der Beek, znany z serialu "Jezioro Marzeń", zmarł na raka. Szkoda chłopa, ale tragedie to codzienność. Miał żonę i szóstkę dzieci. Jednak co ciekawe, jego żona, w dzień jego śmierci. założyła zrzutkę na GoFundMe. Kwota docelowa opiewała na $500K, następnie na $1M, a obecnie na $1,5M. Z tego, co czytałem rodzinka posiada dom w Las Vegas, ranczo w Texasie, pewnie wiele więcej xD Mirki, może się dorzucicie dla biednej rodzinki gwiazdora? Piękna dystopia.
https://www.gofundme.com/f/support-for-james-van-der-beeks-family
#ciekawostki #seriale #film #heheszki
jeszcze lepsze że założycielem nie jest żoną tylko jakiś "Jason K", wygląda to na kolejną zbiórkę na Seicento, ludzie to owce