Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +61
Pamiętajcie, aby przy dzisiejszych upałach dobrze się nawadniać, bo można się łatwo odwodnić. Ehh cholerna unia i ich nakrętki, a już było ciepło, już było dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#klimat, #planetaplonie
#klimat, #planetaplonie
źródło: 17712203402108476719409462756657
Pobierz
Urynowyurynator +221
Ja p------e i znowu poniedziałek i do roboty. Jak ludzie potrafią chodzić latami do kołchozow i się nie z-----c to jest niepojęte. W autobusach każdy ma minę jakby jechał do obozu koncentracyjnego.
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm

#zwiazki #logikarozowychpaskow #tinder
źródło: IMG_20260212_103744
Pobierz@konto_plusujace: Spokojnie, to jest wpis Urszuli dla niej samej i jej podobnych, żeby sobie zracjonalizować swoje niepowodzenia. Kiedyś takie wpisy podnosiły mi ciśnienie, dzisiaj wywołują tylko uśmiech, bo wiem że są spowodowane zwykłą frustracją, a większość, z którymi miałem okazję wchodzić w interakcję, jak i randkować było normalnych.
@picasssss1: Czyli to samo co zrobił facet. Mało tego, strona zapraszająca zawsze w takiej sytuacji jest w gorszej pozycji, bo zapraszając na randkę od razu odkrywasz wszystkie karty i pokazujesz, że jesteś zainteresowany, strona zaproszona ma szeroki wachlarz możliwości manipulowania sytuacją, z czego kobiety skrzętnie korzystają. To też jest w sumie powód, dla którego kobiety generalnie nie wychodzą z inicjatywą i nie będą tego
Edit: ten post jest znacznie dłuższy na FB i jest w nim jeszcze więcej p---------a
Ja bym osobiście nie marnowała czasu na randki z facetami których cele życiowe znacząco się różnia od moich albo wyglasza przemowy że kobieta
@Linnior88: A trafiłaś już na takiego, który by ci powiedział, że "sukcesywnie" oznacza coś innego niż myślisz?
jest to jeszcze gorsze jak laski co serio mają takie poglądy - bo ona cynicznie sobie łowi to z tej to z drugiej strony obiekcje i pragnienia i jakimś AI'em generuje treść czy tam pomysł na filmik ...
A wydaje mi się że za Pana Chada to ona by jeszcze sama zapłaciła...