Wpis z mikrobloga

Dobrze że są jeszcze normalne dziewczyny oprócz takich.

@konto_plusujace: Spokojnie, to jest wpis Urszuli dla niej samej i jej podobnych, żeby sobie zracjonalizować swoje niepowodzenia. Kiedyś takie wpisy podnosiły mi ciśnienie, dzisiaj wywołują tylko uśmiech, bo wiem że są spowodowane zwykłą frustracją, a większość, z którymi miałem okazję wchodzić w interakcję, jak i randkować było normalnych.
  • Odpowiedz
Wzięła na siebie ekspozycję, odsłonięcie, ryzyko.

@picasssss1: Czyli to samo co zrobił facet. Mało tego, strona zapraszająca zawsze w takiej sytuacji jest w gorszej pozycji, bo zapraszając na randkę od razu odkrywasz wszystkie karty i pokazujesz, że jesteś zainteresowany, strona zaproszona ma szeroki wachlarz możliwości manipulowania sytuacją, z czego kobiety skrzętnie korzystają. To też jest w sumie powód, dla którego kobiety generalnie nie wychodzą z inicjatywą i nie będą tego
  • Odpowiedz
@picasssss1: jakie ryzyko wzięła na siebie? Autorka to ten typ kobiety który wszędzie widzi gwałcicieli i domaga się żeby mężczyzna idąc w te samą stronę przechodził na drugą stronę ulicy?
Edit: ten post jest znacznie dłuższy na FB i jest w nim jeszcze więcej p---------a
  • Odpowiedz
@wirtualnykonstruktor: przecież można wybadać przed randka jakie kto ma intencje , jeśli baba zaczyna coś pierdzielic o żeńskiej energii przy czym podkreśla że ma lewackie poglądy to niech spada na drzewo , jaki jest sens umawiać się z kims kogo wartości życiowych i przekonań się nie zna
Ja bym osobiście nie marnowała czasu na randki z facetami których cele życiowe znacząco się różnia od moich albo wyglasza przemowy że kobieta
  • Odpowiedz
  • 4
@picasssss1 kobiety nigdy nie zrozumieją dla nich maks 3 randki i ma już faceta którego chce. Facet ma kilkanaście a teraz to kilkadziesiąt odmów skąd na to kasę brać? Nawet jakby zarabiał 50 tys to by został golodupcem
  • Odpowiedz
@picasssss1: aż dziwne że nie napisała że przecież kobieta ponosi KOSZTY - makijaż, kosmetyczka, paznokcie, fryzjer, sukienka, buty... To nie są tanie rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
I nie jednego takiego sukcesywnie wysłałam na drzewo

@Linnior88: A trafiłaś już na takiego, który by ci powiedział, że "sukcesywnie" oznacza coś innego niż myślisz?
  • Odpowiedz
@picasssss1: te babsko to jest ultimate troll, ona typowo tylko patrzy co budzi jakiekolwiek EMOCJE i tak sobie zasięgi buduje

jest to jeszcze gorsze jak laski co serio mają takie poglądy - bo ona cynicznie sobie łowi to z tej to z drugiej strony obiekcje i pragnienia i jakimś AI'em generuje treść czy tam pomysł na filmik ...
  • Odpowiedz
@picasssss1: na przestrzeni 4 lat byłem na randkach z ponad setką dziewczyn z tindera i innych aplikacji. Na tyle spotkań przypominam sobie dosłownie 2-3 kobiety, które nie zaproponowały żeby za siebie zapłacić.
  • Odpowiedz
@picasssss1: DObrez, dobrze. Niech tak myśli. Przynajmniej jak podziele rachunek i dostane odrzucenie ze red flag będę wiedział że nie ma czego żałować.
A wydaje mi się że za Pana Chada to ona by jeszcze sama zapłaciła...
  • Odpowiedz
@picasssss1: ja p------e xD Całe szczęście, że są na tym świecie kobiety normalne, które rozumieją, że wymaganie, by obcy facet fundował jej obiad tylko dlatego, że ona raczyła się z nim spotkać, to s----------e umysłowe :D
  • Odpowiedz