Aktywne Wpisy

lubie-sernik +300
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz
wiktor-wkpl +169
#mecz #pilkanozna #mundial #mundial2026 #sport
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
źródło: 7602
Pobierz

Nie pytam o kwestie jak automatyczna skrzynia biegów i klima ale typowe dodatki które się sprawdziły, a nie które dobrze wyglądają na broszurce czy przed znajomymi
Moim zdaniem:
- keyless (niby bzdet a wygodny)
- elektrycznie otwierana klapa / z pilota (choć z drugiej strony czasem człowiek wolałby dopchnąć ją ręcznie)
- ogrzewanie postojowe z apki (game changer przy dzieciach)
- podgrzewane siedzenia
I w sumie chyba tyle? `
#motoryzacja #samochody #pytanie #kiciochpyta #auto
Podgrzewana kierownica, przednia szyba, fotele fajnie gdyby były też wentylowane
Aktywny tempomat
Zegary elektroniczne z możliwością wyświetlenia mapy
Regulowane zawieszenie, jeśli fura jest usportowiona
@Dorianxxx: ja mam i w sumie traktuje jako zbędny dodatek do przedniej/tylnej kamery i czujnikow. Jakos sie nigdy nie przekonalem ani nie zaufalem
to jest deal breaker - a dostępny już nawet w takim Polo
- matrixy
- kombi, jesli to daily i jedyny samochod
- komfortowe fotele, nie sportowe
- dobre audio i ciezko tu mowic o konfiguratorze, bo najwyzsze bose w renault gra duzo gorzej niz jakies podstawowe w audi
- kamera cofania
Kamery 360, klima 4 strefy i aktywny tempomat wedlug mnie totalnie zbedne. Hud, dociagi, masaze to fajny bajer. Grzany fotel spoko jak nie