Wpis z mikrobloga

Moja Mama zmarła w czerwcu i została mi po niej taka bransoletka. Ktoś ma pomysł co mogę z nią zrobić ? Chciałbym nosić przy sobie, ale nie jako bransoletkę bo średnio pasuje facetowi. Nosze zegarek i wstepnie myslalem zeby okrecic ją wokół paska, co myślicie ?

#pytanie #rekodzielo #bizuteria #kiciochpyta
Meciek - Moja Mama zmarła w czerwcu i została mi po niej taka bransoletka. Ktoś ma po...

źródło: 1000080824

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Meciek: jak średnio sporo facetów nosi takie wiązane coś dla zwolenników stylu triball :D
tylko oni zwykle mają wtedy z takich 3-5 na ręce naraz zawiązanych różnych
  • Odpowiedz
@Quassar: Ale taka prawda.

To jest pamiątka po kimś - bransoletka. To są wspomnienia / część o danej osobie - a nie "fikuśna modna rzecz".

Przecież mężczyźni takie noszą lub podobne... Jeśli nie chce nosić, to niech sobie gdzieś powiesi. Nawet jeśli nosi zegarek i ten zegarek nie pasuje do jego "modnego stylu", to przecież jest to drobna bransoletka - mało widoczna.

Jednak dla Op'a jest to obciach i nie
  • Odpowiedz
to akurat jest tak cienkie że może do dosłownie upchać wszędzie i nie będzie sie rzucać w oczy... opleść wokół skurzanego paska zegarka czy innej skurzanej bransolety męskiej i nawet razem będzie to lepiej wyglądać, jak już wyżej pudlingowałem fajne przykłady
  • Odpowiedz