Aktywne Wpisy
nicspecjalnego +1014
Ktoś powinien wreszcie wziąć się za konkursy organizowane dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, zanim dojdzie do prawdziwego nieszczęścia.
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i

turbo7 +264
Hot dog za 16 zł, ale s-----l pyszny był
źródło: 20251212_142545
Pobierz

Zdjęcie nie z tego roku
#tlustyczwartek
źródło: 17708746333206560814709584948635
PobierzJedynie obśmiał to, że trzeba być kretynem aby w takowej kolejce stać z czym w sumie ciężko się nie zgodzić.
@WolnyBLN: tak tak, na pewno tak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DeoLawson: Daj no adres, może być na priv jesli nie chcesz ujawniać wioski publicznie.
@ultraknur3001
@konto_zebym_nie_mial_gowno_playera
Też poproszę o namiar na lepsze, te jadłem 2 razy i smakowały
A od tych Zagozdzinskich to mi w zasadzie większość sieciowek typu Grzybki smakuje podobnie jeśli nie lepiej