Aktywne Wpisy

skrytek +1131
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
wezsepigulke +786
Edyta Pazura jeździ samochodem typu "wypas", a takim nie tylko można legalnie jeździć gdzie się chce, w tym po chodnikach i trawnikach, ale nawet zabijać ludzi w trumnach na kółkach. Ryzykuje się co najwyżej dozorem elektronicznym. No czego nie rozumiecie?
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
źródło: 69341623d0e46-b3cbecb44c37
Pobierz

PiS nie chce, abyśmy budowali wspólną obronność z innymi krajami Unii Europejskiej, swojego know-how i wzmacniali wspólny, europejski przemysł, tylko kredytowali się u Amerykanów.
HA TFU na tych patriotów.
źródło: bcb9910b55bce884e11c60fe4f8adef1d4b0ad1bb9e73762a5cf6487db815a01
PobierzTechnologia prawie jak z ruskich okrętów podwodnych.
No i przypomnij mi, kto nam odmówił sprzedaży czołgów, amerykanie czy sojusznicy z UE?
@Bestia_z_Jellystone: c--j nam z tej armii skoro nie obchodzi ich europa xD
@Bestia_z_Jellystone: PIS i szeroko pojęte prawactwo od kilku lat narzeka, że Europa mało inwestowała w wojsko. Jak chcemy wspierać lokalne fabryki i budować własne know-how, to zacząło się tupanie
Źródło - instytut danych z d--y
Also zakupu nam chyba nie zabronili. Mało tego chyba było lobbowane za Leo 2a8 (czy kij wie jaką nową wersją) tylko dołączyć do projektu czołgu nowej generacji to już tyle to nie. I tu się pojawia moje pytanie na które nigdzie jeszcze nie widziałem odpowiedzi. Nie neguję programu safe bo zawsze to helikopter money ekstra na
@vulfpeck: w sensie Niemiecki xD Cała europa ma się kredytować żeby Niemcy mogli sprzedać czołgi z datą dostawy na 2100 rok xD
@Esior: a co tu rozwijać, wybudowali lotniskowiec, który miał za krótki pas i musieli to przebudowywać, ale przynajmniej katapulty były za słabe¯\(ツ)/¯A jak przebudowali to był tak głośny, że słyszeli to wszyscy, którzy dysponowali sonarem zrobionym z puszki po coli, aż się w końcu rozpadł system napędowy , a jak go znowu naprawili to na środku oceanu
Możesz zaproponować inne formy finansowania inwestycji zbrojeniowych. Cóż stoi na przeszkodzie?
Kolejny as, który całą dyskusję sprowadza do absurdu, twierdząc, że cała kwota z SAFE trafi do Niemiec.
źródło: 16204
Pobierz@bestils: Wymień inne, potencjalne formy finansowania tego typu przedsięwzięć i podyskutujemy.