Wpis z mikrobloga

• 1
@WentylatorDoRozrzucaniaLuznychMysli: no niby tak. Teraz patrzę na fakturę z ASO ostatnią i wlali jakieś g---o Castrol GTX czyli nawet nie normalny Castrol tylko jakaś budżetowa wersja a policzyli 46 zl netto za litr PO RABACIE. Ja p------ę, każdego trzeba pilnować bo nie dość że cię wydymają na kasę to jeszcze spowodują usterki w przyszłości przez słaby olej. A samochód robi 50k km rocznie. Z drugiej strony nie mam czasu żeby
  • Odpowiedz
@przeczki, drogo jak diabli. Do mojego dupowozu komplet filtrów Filtrona 90zł, 4l Millersa 5W30 160zł (niezły dysonans do Filtrona), wymiana 100-140zł w zależności czy wymieniam wszystkie filtry. Dają 20zł rabatu jak wymienię tam gdzie kupiłem. Można jeszcze się szarpnąć na płukankę za 30zł jak pieniądze parzą. Wychodzi połowa tego co u Ciebie. Może przy okazji robią przegląd samochodu z długą checklistą i pompują koło dojazdowe/zapasowe, to się przeciągać w czasie
  • Odpowiedz
@przeczki normalnie faktura, a jest to sklep z tego typu asortymentem i mają swój kanał do wymiany, więc na wszystko można mieć oko. Mowa o dobreoleje.pl w Oławie. We Wrocławiu z kolei bardzo miło wspominam API Serwis, choć wygląda jak relikt przeszłości. Fajne jest u nich przyjmowanie na zasadzie kolejki, bez umawiania się.
  • Odpowiedz