Wpis z mikrobloga

Są jakieś szanse na Deftones na Woodstocku? Od lat moje marzenie. Limp Bizkit byli w zasięgu cenowym festiwalu, ale wiemy co się stało, więc może Chino i spółka by byli do ogarnięcia, co myślicie? Tym bardziej, że ten rok zapowiada się na mocny z póki co ogłoszonym składem.

#woodstock #polandrock
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vanlid nie ten kaliber festiwali, Deftones headlinuje ogromne festy za setki euro, a Owsiaka nie stać Papa Roach za chyba 2mln za występ, a Deftones na pewno bierze znacznie więcej
  • Odpowiedz
  • 0
@Umeraczyk: Skąd info o dwóch milionach za Papa Roach? Niby Linkin Park bierze milion dolarów, o ile to prawda. Deftones niby duża marka i legenda już, ale na festiwalach też nie grali jako headliner czasami rok temu.
  • Odpowiedz
@Vanlid: czytałem dużo o cenach kiedyś i rozmawiałem z babką na Mysticu która organizuje koncerty i jakoś w rozmowie nam wyszło, że 2mln ziko taki Papa Roach kosztuje na festiwal. Nawet nie jestem pewien, czy przypadkiem Owsiak albo ktoś gdzieś takiej informacji nie podał publicznie ¯\(ツ)/¯
W ogóle za festiwale są znacznie większe gaże które rosną absurdalnie wykładniczo w zależności jak wysoko na plakacie będzie umieszczona nazwa, jak zespół weźmie
  • Odpowiedz
  • 1
@Umeraczyk: Ach, to w złotówkach. xd W sumie dużo i niedużo.
Nieźle. Na Woodstocku to nie ma raczej pojęcia "headliner", po prostu kapela będąca gwiazdą wieczoru gra o 20-21. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz