Aktywne Wpisy

thorgoth +128
Bardzo ciekawy materiał wideo z komendy we Wrocławiu.
Kierująca pojazdem marki BMW prowadziła auto w bardzo agresywny sposób, nie ustąpiła pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu, jechała pod prąd ulicą jednokierunkową, zmieniała pasy bez użycia kierunkowskazu i ignorowała czerwone światło na sygnalizacji świetlnej.
Podczas tego rajdu została zauważona przez patrol policji, który podjął pościg. Mimo wydawanych przez policjantki wyraźnych sygnałów świetlnych i dźwiękowych, kierująca nie zatrzymała się do kontroli drogowej i kontynuowała jazdę.
W efekcie
Kierująca pojazdem marki BMW prowadziła auto w bardzo agresywny sposób, nie ustąpiła pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu, jechała pod prąd ulicą jednokierunkową, zmieniała pasy bez użycia kierunkowskazu i ignorowała czerwone światło na sygnalizacji świetlnej.
Podczas tego rajdu została zauważona przez patrol policji, który podjął pościg. Mimo wydawanych przez policjantki wyraźnych sygnałów świetlnych i dźwiękowych, kierująca nie zatrzymała się do kontroli drogowej i kontynuowała jazdę.
W efekcie

goferek +31
Czy to jest ten gatunek ludzi, którzy nie dostali się do straży miejskiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #polskiedrogi
#heheszki #polskiedrogi
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

![[AFERA] Deweloperzy chcą cenzurować internet i dziennikarzy](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d1113a2c18e92ad20af1d155c7fbe9df50d4ffdf0ba1f55812bfbf45a4e78466,q80.jpg)

Jestem z obecnym partnerem ponad 7 miesięcy. Dość dobrze się dogadujemy, świetnie się w swoim towarzystwie czujemy. Ale jest jedno ale: jego rodzina, a właściwie jego przekonanie że musi być na każde zawołanie swoich rodziców i teściów (jest wdowcem). Oni mnie jeszcze nie poznali (teściowie podejrzewam nie dowiedzą się o moim istnieniu nigdy), czuję się cały czas trzymana z boku. Teraz teść zachorował, więc w weekend zamiast spędzić walentynki ze mną jak się umówiliśmy jedzie do teściów żeby wesprzeć teściową. Na mój protest powiedział że nie rozumie jak mogą głupie walentynki być dla mnie ważniejsze od umierającego człowieka. No i mam zagwozdkę. Może jestem toksyczna? Na ile mam prawo domagać się swojego miejsca w jego życiu?
Mniej romantycznych filmów i internetu, więcej racjonalizmu, pragmatyzmu i samokrytyki.
Najszybszy test
Pozdrawiam
Jeśli nadal traktują sie jak rodzina to wchodząc w taki układ powinnaś byc na to przygotowana, nie mniej uwazam, ze partner emocjonalnie gotowy na związek z nową osoba będzie starał sie pomimo zobowiazan stawiać te osobę wysoko.
Zróbcie sobie walentynki wcześniej/później i kazdy zadowolony. Rozumiem, ze
@jmuhha: Jak na trolla wykopowego i fałszywego różówego, to bywali gorsi ( ͡° ͜ʖ ͡°)