Aktywne Wpisy

lubie-sernik +11
Dobra powiedzcie mi szczerze dlaczego nie śpicie w środku tygodnia o 2:30?
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

#ukraina #wojna #rosja
źródło: 4733
PobierzDziwne ze nie płaczesz jeszcze że zelensky za male straty Ukraińców podaje!
@mleko3-2procent: Dziwne, niby XDDDD i itp, a widzę jak cię nosi z nerwów.
@mleko3-2procent: Ja nie płaczę jak mam z tego po prostu bekę, że prezydent państwa może tak bardzo srać na ofiary wśród własnych żołnierzy, przecież to jest zwykłe plucie na ich poświęcenie. No
@rolkapapieru: A wiesz że już kilkukrotnie srałem mu do buzi? Widzisz Saszka, wy na Ukrainu możecie pomarzyć o takiej wolności słowa kryjąc się po piwnicach przed werbunkowymi xDDDDDD. A ja tam sobie mogę Putina obrazić, pewnie mógłbym mu nawet poskakać po głowie ale to już pewnie bym jakiś mandat dostał. ( ͡º
źródło: Screenshot_2026-02-10 Mikroblog
Pobierz@ksetlak: Siedzi obsrany, bo wie że jak otworzy gębę to skończy jak Putin. Może zrób wpis że tak brzydko o zbrodniarzu Putinie napisałem. Ewentualnie poszukaj email do jakiegoś rzecznika Putina czy coś.
@mleko3-2procent: przypominam słowa towarzysza metrisa w tym temacie z 26.10.2025
źródło: IMG_3154
Pobierz