Wpis z mikrobloga

@mleko3-2procent: Slava Ukrainie i ich żołnierzom! Najlepsza armia na całej Ziemi! Cieszę się, że jesteśmy w sojuszu z nimi, bo ich odwaga i męstwo jest nam potrzebna! Oddają swoje życie, aby każdy Polak mógł żyć bezpiecznie!
  • Odpowiedz
@mleko3-2procent: Dorośnij szczeniaku, już Ci to pisałem. To że wrzucasz często bzdury wyssane z palca to nie moja wina. Ale super uzupełniasz @bombastick ten dzieciak, od kilku lat co jakiś czas podniecony mnie zaczepia, za każdym razem gdy ktoś mu rzuci kość w postaci nagłówka o rychłym zajęciu rosyjskich rezerw. Chyba w grudniu mnie to dziecko szarpało za nogawki, no ale wyszło znowu na moje i siedzi pod kamieniem
  • Odpowiedz
jest i on! Dumny rosjanin, znawca tematu i pogromca hoholow XDDD

@mleko3-2procent: Dziwne, niby XDDDD i itp, a widzę jak cię nosi z nerwów.

Dziwne ze nie płaczesz jeszcze że zelensky za male straty Ukraińców podaje!

@mleko3-2procent: Ja nie płaczę jak mam z tego po prostu bekę, że prezydent państwa może tak bardzo srać na ofiary wśród własnych żołnierzy, przecież to jest zwykłe plucie na ich poświęcenie. No
  • Odpowiedz
nie to co fiutin. On opłakuje każdego rannego a rodzinom poległym to aż z 10kg ziemniaków wysyla

@rolkapapieru: A wiesz że już kilkukrotnie srałem mu do buzi? Widzisz Saszka, wy na Ukrainu możecie pomarzyć o takiej wolności słowa kryjąc się po piwnicach przed werbunkowymi xDDDDDD. A ja tam sobie mogę Putina obrazić, pewnie mógłbym mu nawet poskakać po głowie ale to już pewnie bym jakiś mandat dostał. ( ͡º
  • Odpowiedz
Mam takie marzenie, że jakiś oficer prowadzący to przeczytał

@ksetlak: Siedzi obsrany, bo wie że jak otworzy gębę to skończy jak Putin. Może zrób wpis że tak brzydko o zbrodniarzu Putinie napisałem. Ewentualnie poszukaj email do jakiegoś rzecznika Putina czy coś.
  • Odpowiedz