Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

"KURRRWA JAK MOŻNA JEŚĆ TE NAJTAŃSZE PĄCZKI RAKA OD TEGO DOSTANIECIE OD TEGO MROŻONEGO GÓWNA LEPI IŚĆ DO LOKALNEJ CUKIERNI I ZJEŚĆ JEDEN DOBRY NIŻ 40 TYCH C-------H Z TROCINAMI HURR ZA 9 GROSZY TO NIE MOŻE BYĆ DOBRE"

@vieniasn: Gdyby jeszcze to padało z ust ludzi, którzy przez cały rok trzymają miskę i jedzą tylko nieprzetworzoną żywność, to bym sobie to wytłumaczył fiksacją, ale zawsze biadolenie na te pączki
  • Odpowiedz
@vieniasn: ja nie kupię ani jednego, zrobię sobie obchód po ludziach z pracy, po rodzinie i znajomych, każdy pewnie będzie chciał mnie poczęstować pączkiem więc skorzystam. W taki sposób zjem ich tak z 15-20
  • Odpowiedz
@vieniasn: najgorszy dzień żeby jeść pączki sklepowe z piekarni to właśnie tłusty czwartek. Jakby przez cały rok nie można było sobie dobrego pączka z piekarni kupić i trzeba sie nawpierdzielać w ten jeden dzień w roku.
Jak coś to jestem team faworki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
że on by ryżu nie jadł, bo ma glifosat - "poczytaj sobie", po czym gość kupuje gotowy lunch, który codziennie przyjeżdża do biurowca

@mandanda: Klasyk, ludzie przywiązują wagę do kompletnie nieważnych rzeczy jeżeli chodzi o wybory żywnościowe. Potem myślą, że boczek jak jest od rzeźnika to jest zdrowszy od łososia bo go wyhodowano. Doszukują się jakiś glifosatów, rtęci, antybiotyków, azotynów i innych rzeczy występujących w jedzeniu w śladowych ilościach. Żyjąc
  • Odpowiedz