Wpis z mikrobloga

pokazałeś fragment gdy jechała w Polsce jeszcze

@Sir_Janusz: no tak, nie zdążyła jeszcze dobrze spod domu odjechać, a już wlatuje narracja jacy to Rosjanie normalni są, tylko politycy „źli”
Pokebane
  • Odpowiedz
@Sir_Janusz: jedyna rzecz to ta mapka z krymem jako częścią rosji, reszta to urojenia paranoidalne bezmózgów, po prostu od początku wojny leci narracja jednostonna, teraz debile którzy w ta narrację uwierzyli to doznają szoku poznawczego, a każdy normalny człowiek wie że rosja wygląda mniej więcej tak jak na tym filmie, po prostu jest gównem ale ludzie próbują tam jakoś żyć i tyle
  • Odpowiedz
@Sir_Janusz: też sobie przed chwilą obejrzałem z ciekawości ten odcinek żeby się dowiedzieć o co ta afera i nasuwa mi się identyczne pytanie xd

@Ruskitroll123 wykopki są zdziwione, że jedna z najbardziej zeuropeizowanych lokalizacji w rosji nie wygląda jak przeciętna wieś obsrana gównem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
brzmi sekciarsko

@Sir_Janusz: sekciarsko to brzmią próby obrony tego materiału jako niezależnego i "pokazującego prawdziwą rosję".
2 godzin by tam z kamerą nie pobiegała, gdyby FSB nie było pewne swojego aktywu.
  • Odpowiedz
@Sir_Janusz: Nie można normalizować kacapii ruska onuco !!!1!!!1!1! Jeszcze by wyszło, że mimo tamtejszej wielkiej propagandy duża część społeczeństwa lubi Polskę i Polaków i wcale nie chcą wojny z Ukrainą, ale są pod rządami tyranów od niepamiętnych czasów i ciężko cokolwiek z tym zrobić.
  • Odpowiedz
@Ruskitroll123: A jaka to jest narracja nie jednostronna? Russkie zaatakowali wolny kraj i popełniają na jego terenie zbrodnie wojenne. Życie i los tych co przekraczają granicę by mordować jest mi obojętny.
  • Odpowiedz
czy ktoś może powiedzieć co niby tam było prorosyjskiego?

@Sir_Janusz: absolutnie nic ku*wa, pokazywanie w pozytywnym, ludzkim świetle ludzi którzy bez powodu mordują innych i w większości popierają putina i jego zapędy to absolutnie nic takiego. Ci którzy nie popierają putina siedzą cicho albo już wyjechali.

A to że autorka materiału robi prorosyjskie wpisy na facebooku i chwali putina, z kanału zero odeszło dwóch prowadzących, sponsorzy blurują reklamy, stanowski blokuje rozmowę
  • Odpowiedz