Aktywne Wpisy

MonazoPL +68
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
Glupiii +129
Nic nie jest w stanie powstrzymac janusza z wykupionymi wakacjami. Narod debili, zbieramy poklosie wyrżnięcia inteligencji i elit w II wś a potem kolejne kilkadziesiat lat kultu bylejakości
#gielda
#gielda

Jak patrzę na te dyscypliny na torze saneczkarskim:
-zjeżdżasz na sankach
-zjeżdżasz na sankach z kolegą
-zjeżdżacie na dużych sankach w 4
-zjezdzasz na dół głową xD
To tam jeszcze tylko brakuje kuligu za Passatem starego pijanego.
@chomikgumiok: no i to by były igrzyska!
Obadajcie sobie szwedzki skiijoring
@chomikgumiok: To, co napisałeś ..."zjezdzasz na dół głową " to bardzo istotne
W latach 80 na torze treningowym w Polsce jeden głowę podniósł i w wiadomościach o nim mówiono.
Pamiętam tę tragedię jak dzisiaj młody chłop
@nairoht: ale osiągnięcie, i to w Ameryce?
Ja w 2008 wywalczyłem od pracodawcy zaległe 110 złotych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- karny czas
- karna runda
- dobranie naboi (max 3) a potem karna runda
@chomikgumiok: no to tak jeszcze jakbym miał wspominać własne dzieciństwo (miało miejsce w czasach, gdy zimy to były zimy), to bym do twojej listy dopisał jeszcze:
- slalom na sankach (leśne zbocze, dyscyplina tylko dla odważnych)
- skoki saneczkarskie (mieliśmy górkę z "hopką" na dole, wymagało mocnych sanek. A i bardzo złym pomysłem było zjeżdżanie tam na brzuchu).
Tymczasem chłop co skacze o tyczce i może mieć aż jeden medal na igrzyska xd