Wpis z mikrobloga

Obejrzałem właśnie filmik z #kanalzero gdzie Stanowski tłumaczy, że wszyscy się mylą i u niego na kanale nie ma żadnej prorosyjskiej propagandy. Abstrachuje od samej treści bo tę można było przewidzieć zanim się obejrzy materiał, uderzyło mnie co innego - to jak ten człowiek się zachowuje na tym filmiku.

Jest cały rozdygotany, a przede wszystkim wulgarny - krzyczy i rzuca wyzwiskami na lewo i prawo. Jakby ktoś nawet wyłączył głos to po samej mowie ciała, po gestykulacji, widzi, że to człowiek, który wpadł w jakiegoś typu amok. Przecież to wygląda na jakieś 1-2 lata przed osiągnięciem stanu nemesis Maxa Kolonki. Nie zdziwiłbym się jakby za jakiś czas nie wyskoczył z bronią na tych "silniczków" i kilku nie zabił Wygląda już teraz na nieobliczalnego.

#bekazprawakow #rosja #ukraina
Syn_Tracza - Obejrzałem  właśnie filmik z #kanalzero gdzie Stanowski tłumaczy, że wsz...

źródło: HAu_U9hXcAAwrX3

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Syn_Tracza: Jak trollował Najmana to już wtedy podejrzany mi się wydawał. Z jednej strony uczepił się tego Najmana jak rzep psiego ogona, a drugie to wiadomo że Najman nie jest jakimś wybitnie trudnym przeciwnikiem do trollowania, a jednak pochłonęło to go wtedy w całości.
  • Odpowiedz
@Syn_Tracza: Skoro

"Myślicie, że da się w Rosji nagrać materiał dziennikarski bez zgody i pomocy tamtejszych władz?" — napisał na portalu X Adam Szłapka.

to gdzie zgłoszenie do prokuratury? jeśli wiadomo że to ruska agentura to czemu nie wszcząć śledztwa? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Syn_Tracza: wyhodował sobie armię mariuszy którym właśnie w głowie przestaje się sklejać ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeśli stano na czymś zależy to jest to hajs i status, a jak ruska fama pójdzie dalej to jest ryzyko że w publicznej opinii zostanie takim kosmitą jakich sam zaprasza w ramach ciekawostki do programów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz