Aktywne Wpisy

l--RAD--l +3
Mam takie małe marzenie, żeby antywisła s---------a się z ekstraklasy.
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
Są na to małe szanse, bo mają niezły skład, ale kto mi zabroni marzyć
#mecz #ekstraklasa #wislakrakow
źródło: HFUldg0WsAEKauS
Pobierz
cheture +9
pograłabym w grę

Coraz mniej chce mi się żyć. Na ten moment mam zwolnienie, ale ono się kończy.
#renta #neet #przegryw #depresja
#schizofrenia #psychiatria
A dlatego mają płacić, bo dla nich praca to nic tak wielkiego i nieosiągalnego jak dla niego z ciężką fobią społeczną spierdoxa
Każdego praca męczy.
na osobistej 2x bezdomce spotkałam ludzi, którzy woleli po kilka dni głodować, spać bez dachu nad głową w śpiworze otrzymanym z misji pod balkonami czy na pustostanie w -15, -10 niż funkcjonować w pracy, wśród standardowego społeczeństwa i zasad
cały czas to powtarzam - syty głodnego nigdy nie zrozumie
Całe szczęście renty tak łatwo się nie dostaje więc pasożytowanie odpada dla 95% z was obrzydliwe neciaki.
@nutsheell: dokładnie. normik nigdy nie zrozumie jak to jest żyć z zaburzeniami osobowości i zrytą psychą, bo on zna tylko i wyłącznie swój punkt widzenia i nie umie nawet spróbować zrozumieć innego człowieka
te NPC nie mają empatii - podobno 1/4 nawet nie posiada dialogu wewnętrznego i wyobraźni XD tylko instynkty, emocje, prymitywne odruchy i odzywki, agresja na sam widok kogoś kto jest trochę inny
@Banja_Luka: przecież napisał, że jest na lekach i chodzi do lekarza. Sam choruję na schizofrenię + ChAD i poznałem wiele osób chorych. Nie poznałem osoby wyleczonej ze zwykłej nerwicy, a co dopiero z poważniejszych problemów. Psychiatria jest scamem na chwilę obecną. Jedynie spowalnia postęp choroby i powoduje pojawianie się kolejnych, wynikających ze skutków ubocznych leków
Całe szczęście ręcznie rozdają na lewo i prawo i będziesz z---------ł albo zdechniesz z głodu.
człowieku mamy 2026 rok, w Europie już nie będzie nigdy Twojego paróweczkowego kapitalizmu xd
jest doba AI, jesteśmy o krok od bezwarunkowego dochodu podstawowego a ty tu z korwinizmami wyjeżdżasz xd przeprowadź się nie wiem, do Chin albo USA
@przegrywam_przez_miasto: Raczej tylko alkusy i ćpuny tak robią, nawet jeśli to przy taśmie masz ciągły stres x1000. Szybko bo brygadzista drze ryja, szybko bo taśma stanie, ale nie za szybko bo kolega kryminalista obok ci wytłumaczy po pracy że za
@nutsheell: ja jebe, że też ludzie wstydu nie mają i godności... Jak nisko trzeba upaść, żeby żebrać.